Potter & Sis.

Alldeless nyss kände jag min otroligt ensam,.. behövde sällskap helt enkelt. Löst det genom att hämta lillesyrran och sätta igång Harry Potter på tvn i mitt rum. Mys, nu sitter hon och förklarar allting för mig och de är jättemysigt.

Hjälpte Svenssons att flytta det sista igår kväll . Vi vart klara halv ett och drog hem till det nya huset och fikade.. Somnade som en stock i Fjonkens nya rum. Vaknade av att Tjockis - Elvis lade sig på min mage .. Goos. Va ledig idag så kollade på film och åt hela dagen med Jonni i österskär. Åkte tillbaka till Kyrkbyn för att hämta Isabelle på dagis. Vi hoppade studdsmatta i i en timme.. Moahahah

Sis & Ja.

image248

Isabelle & Ja.

image249



Faktiskt. NIO!

Nu blir det en sådan här äcklig sammanfattning igen. Ush och tvi. Men tänkte ta den i korthet. Hoppas ni fattar vad jag vill föröska förklara.

Fredag - Stan med Ina, shoppa och fikade på Espresso House som vanligt, VanilljLatte och Grillad Chicken Sambal. Träffa Inas killkompisar. Försöka lura in Jonni plus andra till stan ... misslyckas. Träffar Jonni av en slump vid tekninska på väg hem. Sällskapar med Hhonom och Felix hela vägen till Margretelund. Sover hos hjärtat Ina, Fjonken sover hos Felix.

Lördag - Vaknar av Inas småsyskon. Upp, äter sjukt god frukost. Iväg mot Östrskär. Utelåst från Jonnis nya hus, ingen mobil och inte ett öre. Alla kommer med flyttbilen, lastar, fixar, fixar och lastar. Käkar middag i österskär. Åker hem till Felix i margretelund och kollar på film med honom och min lilla man. Somnar i en sackosäck hos felix, blir väckt.. hämtas av Joel. Hem till Jonni i Svinninge, somnar på två sek . [Jonni och Linn 9 månader]

Söndag - Väcks av Johan med gamla vanliga "Bänke, bäänke" Upp , dra till Österskär, lasta, fixa , lasta, fixa. Drog med mig Jonnki till mamma på landet. Åt mysmiddag på baksidan, och badade i sjön. Äntligen Lännaby - världens fridfullaste plats. Hemskjutsade till mig av Paps <3, Vi kollar hundtricket och tredje vågen.

Måndag - Går upp alldeless för tidigt för att det ska vara nyttigt. Får skjuts av Sina till skolan , Tack så otroligt mkt. Drar till skolan , pojken sover vidare i min söng hemma. Plugg, Plugg. Åker med Sina, Jonni och Eriksson till Täbban. Pojkarna Shoppar. Linn får reda på att hennes lön är försenad och kommer i sep. Härligt. Ahh, .. Sov så gott. hej då .


Ett datum.

Oh, nu behövs det en posetiv lista igen, oj va det behövs en posetiv lista. Inte för att jag är deppig på någe vis, utanför att jag just nu är sjukt glad och behöver påminna mig själv om det!
  • 25 Augusti - Löning, tack gode gud. Men allt kommer gå till folk jag är skylldig.
  • 25 Augusti - Kräftskiva på Biskopsgränd :)
  • 25 Augusti - 9 Månade med mr. Jonni
  • 25 Augusti - Hjälpa Jonni flytta till Österskär...! Plus sova första natten där.
Skola igår, skola idag. mm jag trivs fortfarande.
Oh, juste.. vi har köpt båt i sommar. Johanna heter hon, ap fin. & hela tjocka familjen får plats att sova på den.
Va ute en dag i skärgården med Ep, Nippe, Paps, Katarina, och Fjonken <3. Mohahha det va störtmys.

Hittade lite bilder från tidig sommar hemma hos tessi, haha jag är jättesliten och har malins bikini på mig.

   

Ahapp, ska sova och läsa nya Cosmopolitan som jag tydligen prenumerar på, inte illa.


Åh herregud älskling.

Okej , här kommer ett erkännande. Ett pinsamt erkännande. Det va såhär, att jag nyss glatt gled in på tjuvlyssnat.se där jag inte varit inne på otroligt lång tid... sitter och garvar åt alla möjliga sjukt roliga saker tills detta inlägg kommer upp...

Buss, Lerum

Ett ungt par ~16 sitter på bussen och bläddrar i en GP.
Tjejen: Vem fan är Ingmar Bergman?
Killen: Öh? Är inte det han som uppfann IKEA?


 

Ahh, det tog en liten stund, men till slut slår jag fast att det faktiskt är Ja och älsklings Jonni som är det där extremt korkade paret på bussen, nämnligen när vi va ute och "reste" med min mamma i början på augusti.. . Sjukt pinsamt och tragiskt, jag vet.. först försökte jag vifta bort det och övertala mig själv om att det fasktiskt inte alls va vi men sedan kollade jag datum och allt stämde . Bajs. haha. men det där är faktiskt inte riktigt hela sanningen .. och sedan ska också läggas till att vi va otroligt mosiga och trötta i huvet. den dagen. & jag vet faktiskt precis vem Ingmar Bergman är! Haha säger jag"


och eftersom vi ändå är inne på änmet, lerum, göteborg och västkusten så tänkte jag ladda upp några bilder från min och älsklingens lilla sommarsemester med mams och syrran.





(klicka på bilderna) - man kan ju inte lite på att någonhar nått IQ nu för tiden (att förstå av åvanstående inlägg)