CSI

hahah en tillfällig svacka kan lätt botas, genom att kolla i tv"scheemat" hah såg nyss att det va CSi på tv om en kvar.. Nu är jag extreemt glad :D

LUKTSINNE PÅ TOPP

Jag måste bara få fundera högt lite - Varför i helvette är jag så känslig för lukter? , Som när vi spelar basket på Idrotten och jag får värsta lukt-känslan, skriker högt att basketbollen luktar Älg-slakt... kollar upp och märker att Alla kollar frågade på mig - Oj juste, glömde att jag är ensam uppväxt på landet här (men alla borde ha känt hur stark älg-slakts lukten var) , eller som nu .. jag sitter vid mitt skrivbord och känner att det luktar Mjöl (?!) inte bar mjöl, utan det luktar nollning! Exaaakt som det luktade när jag kom hem där i slutet av september och kröp in i duschen här hemma och EP och Nippe bara garvade åt mig när jag glömde stänga dörren när jag skulle duscha (vi har spegelvägg utanför badrummet så man ser direkt in i köket och tvärt om) Aja, tåls att tänka på...

Ingen uppstyrd match...

Ja, jag känner mig extreemt liten ... tre taggade aik.are hemma hos maltzo, pizza och dricka hjälpte inte vårat stolta lag att vinna, och Mbeki, Daliano, Nicke och Kim styrde inte heller upp matchen live, fy fan asså. Men grattis Djurgården ... ! Det där kommer ni behöva. Igår syndade jag grovt, hade på mig Jonnis '100% djurgårdsjävlen, DIF mot rubbet" -tröja, Pinsamt Linn Pinsamt! Men lovar att det bara va för att "krydda" mitt och hans förhållande lite , haha skulle aldrig lämna "Allmänna Idrottsklubben , AIK...vi é överallt... "

Såhär så mitt och jonnis sms-schema ut under derbyt:

AIKs grymt snygga mål i fösta halvleken

Linn - Ja du...

Jonni - ?

Linn - Ja hur tycker du att det går? <3

Jonni - Hur fan tycker du domarn dömer?

Jag är på väg att skicka ett fruktansvärt bra sms om att vi hade slagit vad om att han skulle skylla på det ...när Djurgården lyckas sätta det första målet , iof ganska snyggt.

Jonni - Berätta hur det går

Djurgården sätter sitt andra mål och Jonni ringer upp inom två sek...

Jonni - Hur går det för er Älskling?

Linn - Jo det går as bra för oss, hur går det själv?

Jonni - Sluta lådsass att du unte bryr dig...

Linn - Jag bryr mig som fan , men grattis till målen, det lär ni behöva..

Jonni något knäckt över att jag inte tog det hårdare (jag spelade som fan) säger hej då ...

AIK släpper in ännu ett mål...och Jonni ringer upp...

Jonni - Hej hå , Hej hå vi hatar AIK, ett sopigt gäng, med noll poänd, Hej hå, vi hatar AIK...

Han va sorjligt, ÄCKLIGT stolt..jag spyr!!! Det märks att Djurgårdare inte är vana att vinan över "oss..."


Idag tog i alla fall 3orna studenten på TEG, otroligt taggat men sorjling..hej så Ramin, Kim och alla andra gossar och tösar..sedan fick jag skynda mig hem för att träffa grannbarnen och lära känna mina nya barnvaktsbran lite bättre... presssade en dockumentär och familjer med 10 barn eller fler, OJ OJ OJ säger jag bara, Top Model 5, Project Runway och "pussy Cat Doll's" eller hur fanken allt stavas..

I morgon blir det brännboll med andra "taggade" (hoppas jag) ... ettor på Täby Enskilda... och sedan jobba på Murgrönan i några timmar.

Kram kram

BAJS

Never never néver har jag varit så otroliugt fruktansvärt besviken på mig själv... VG i svenska A bara för att jag inte lämnat in de två senaste uppgifterna... fatta... svenska - mitt ämne. BAJS

Men fick MVG i Grafisk komunikation ialla fall ... (: & i kväll blir det svart/gult med Malin hemma hos henne i Åkersberga... pizza, öl och två EXTREEMT taggade aik:are!


kärleken är fin

Hade ett ganska djupt samtal med min kära vän och filosof mPlutten igår, och han sade en sak som jag fastnade vid, om kärlek,... och bråk...

"Man bråkar till och från, mest om dumma grejjer. Med det tillhör, kärleken är fin. Det finaste är allt man gör med varandra. sover, umgås. När jag ser ....... sova bredvid mig blir jag glad för att hon litar på mig. Hon kan sova lungt, även fast jag egentligen är en främling. 1 år som vi varit tillsammans fast jag levt 21 utan henne..."


Vi är synkade när det gäller tankar kära Mbeki och ja...!

 

EG

Åhh, shit är faktiskt i allvarligt chocktillstånd.. ibland så händer det saker som bara gör att någon försvinner ur ens liv, jättesnabbt eller bara tynar bort... den personen jag pratar om nu är en sådan person, som försvann, va bara borta helt plötsligt. En väldigt nära person, en person som det "klickade" med, inte klickade så . .. utan vi fungerade bara så otroligt bra ihop som vänner,.. så nu ett år senare loggar han in på msn, helt random och pratar på som om ingenting hade hänt..  som sagt jag är i chocktillstånd och jag önskar att jag inte babblade på så mkt, men klockan är faktiskt två och jag sover nästan över datorn.....

(:

Ahh, då har jag och min herr svensson passerat ett halvår tillsammans. Känns skönt att veta att jag faktiskt hade rätt för sissådär 10 månader sedan när jag sade " ohh Han!, han ska jag ha " efter att blivit 'nerprejjad' av Jonni på nollningen. m, va i alla fall hemma hos nissarna Svensson i svinninge igår, jag och jonni hamnade på kvällen ute på uppfarten till huset där vi låg i säkert en halvtimma och bara pratade och längtade vidare till sommaren, Elvis ville också vara med och kom och pillade med sin svans i våra ansikten. Han är typ den tjockaste och gulligaste katten, haha den enda gulliga katten om jag får säga va jag tycker med min katträdsla. Jag vet inte, men jag gillar elvis för att han är så tjock, känns som om jag skulle kunna springa ifrån honom om det skulle behövas. (: Men tack ska du ha för ca 6 underbara månader Jonni!

image189


Men för att skriva vidare så va jag med Jonna och Mathilda i Täby Centrum idag och fönstershoppade, myspys och sedan blev det hem och baka muffins som va rinniga i mitten , så det ska vara!

Och så här appropå ingenting så är jag faktiskt stolt över mig själv just nu, är nämnligen nominerad till årets elev i grafisk komunikation A på TEG :) kul kul!

Tjoflöjt och Ciao

Det är livet, kärleken ., det är allt,... det är dans!

Mina "nya" idoler!



Min "gamla" idol



Det sade klick mellan mig och melonis!

Skickade precis in ett bidrag till Kellys tävling om ett fräscht pressentkort på cocoo.se (:

"Tävlingsuppgift: Berätta vad du skulle vilja vinna hos Cocoo.se och varför!"'

Och det totalklickade mellan mig och detta extreeemt hotta halsband.. åhh måste ha, vill ha begär 100!


image188

Jag säger bara
Sommar, sol, grekland och ett melon-frukt-halsband från cocoo.se ;)

GRAFISK KOMUNIKATION

MVG I FOTO A (: WOHOO
Får däremot se vad som händer med mitt graf-betyg.
Här är lite smakprov på vad jag gjort under terminen ...

 




Ush och fy

Den eviga längtat efter sommaren är över, inte för att det riktigt är värme och sol ännu .. men nu kommer jag ihåg varför jag verkligen kan hata sommaren ibland - allergier, ush och fy . Pollen ja visst, massa.. men kanske mer på våren än sommaren...och sedan gräs, jävla gräs... jag vill och kunna sitta i gräset och gräva med tårna i det gröna, men icke sade nicke - jag får utslag överallt, nästan rinner och ögonen bokstavligen pumpar ut tårar! & detta äckliga håller i sig hela jävla sommaren, och sedan har vi ju djuren som nu börjar vistas utomhus och deras particklar och hårsäckar sprids med vinden.. bajs också... ! & sommar - 07 blir det bara en vecka utomlands, en liten ynka vecka utan rinnande näsa och ögon.. haha men värst är ju ändå utseendet, stackars Jonni som ska umgås med mig när jag ser ut som en levande-död?! Röda ögon, röd näsa, täppt näsa och vit hy ( hahah vet inte varfö men man känner sig så mkt blekare när man är "förkyld") inte undrta på att vissa kallas "knarkis" på sommarhalvåret.!

MUMS

ÄLSKADE VÄNNER
image181

Äkta Trulls


174236-180

Syskonkärlek till 110% när jag snackade med Trulls i telefonen nyss, pluttan babblade på massa konstigt och avslutar samtalet med: Pusspuss älskling, dröm i färg och sussa sött. Haha med en sådan  mening fattar man varför hon är min älskade Elin-Pelin.

Pelin har faktiskt showdance-uppvisning på onsdag som jag och gossen ska och se. :)

"Stiletto Run"

Ja ingen kan ju läsa och sedan gå oberörd där ifrån, åhh det bara kliar i benen när jag läser om tha "Stiletto Run - 07" Har kikat på tävlingen länge men inte vågat anmäla mig, och sista anmälningsdatumet va ju ett bra tag sedan .. ush och fy att jag inte tog tag i saken då! Så i morgon blir en kvinna otroligt lycklig och får 100 000 svenska kronor att shoppa på Dry Lake för... bara för att hon gjort det som vi kvinnor gör som bäst... gå i högklackat, nåväl kanske liter mer än gå.. hon måste ha sprungit i en rasande fart i minst 7 cm höga och max 1,5 cm breda klackar.. jag skulle utan tvekan åka in och kolla på det något udda loppen i morgon i Kungsträdgården om jag inte skulle jobba.

Good Luck all modiga kvinnor."

Updatering: haha mycket lyckligare nu när jag läste att man måste vara 18 för att delta... så ingen ångest att jag inte anmälde mig.. men Stiletto Run -09 se upp!

rekordsovare

Godmorgon, jag är egentligen ingen sovaare... för två år sedan hade jag aldrig sovit längre än till 10 över 10 haha, men idag vaknade jag klockan 14.20 av att katarina ringde.. men asså jag hade lätt kunnat sova flera timmar till! Jag är förbluffad, på G att bli sjuk?

Kodord - stress

Kärt återförenande i helgen när jag och Klara äntligen, troligen, möjligen, kanske ska träffas...det va på tiden tycker jag . I sommar blir det relax-vecka på landet tillsammans, livs-njutnings-poäng 100!
Som motsatts till avkoppling står min jektiga dag högst upp på listan. Stress, stress och stress: dagens kodord. Fruktansvärd tvångsvakning av sjukt störande ringsignal.. och sedan att kliva upp ur sängen och inte få krypa tillbaka ner under täcket och värmen bredvid Jonni, lovar ....fungerar helt klart som tortyrmetod.
Bussarna sena som vanligt, leder till "sen ankomst", leder till ännu mer sjuk stress.. och mitt i all stress kom jag på att jag skulle till tandregleringen i danderyd. Opps - Run Linn Run!!
Där blev det ett kortvarit Halleluja-moment, fick reda på att all tandställning i min mun ska UT den 28 maj, Yeees! ( sug på den Jonni)  - Sedan kommer en liten atombomb: "Så vi kan sätta IN räls..." Jomenvisst det va ju kul.. Jekta jekta tillbaka till skolan för att hinna äta innan klockan ett. då Magnut stänger lunchen - kommer fram fem i ett och hinner slänga mig över lite spenatpaj innan mat-ridån fälls ner.. Massa mer plugg fram till fem ... alltså 3,5 h mer än min dag egentligen ska vara. Hem och plugga plugga plugga. Relaaaaaxx - Outsiders , CSI , Jackass, Viva La Bam - Pallade inte ens resa på mig och hämta vatten. Ahh tack gode gud att riktiga slöö-tv-kvällar finns!

En sjukt god vän... "I remember when we use to ..." - No woman no cry.


image179.

Afro - Jungel - Fever

Äkta Rythm - Har precis varit och total shakat loss med Katarina och Syster på Afrikansk dans.
Så otroligt sjukt härligt. Omöjligt att stå stilla när musiken är igång. Inga hämmningar här inte. Och så otroligt allsidig träning, "Hon körde bokstavligt talat verkligen skiten ur oss. Juck hit, juck dit. Kasta lasso efter afrokillar och ragga" skrev Erika i sin blogg... Och vi ska kanske sattsa på att börja på Urkraft inne på Sveavägen... annars kan vi i alla fall lova att det inte va sista gången!

image178























.

aldrig mer nylonstrumpor i trapen!

Aj , aj , ont. Rammlade nyss ner för trappen. Blå svarta kroppsdelar kommer det blir.. reda smått lila. ):

Jag säger bara, helt klockrent!

image177

USH

L Ä B B I G T


image176

mums

haha steekar jonni, helt otroligt het.


image175

OROLIG DOTTER!

Hur kan man lyckas hamna i en 40-års kris när man är 16? Seriöst, inte långt kvar till 18, 19, 20 sedan är du helt plötsligt 40, och efter barn, villa, volvo och golden retriver är det bara graven som väntar , exakt så känns det . Egentligen är min kris mer än otrolig åldersräddsa, en räddsla att dö. Ush och fy .

Men för tillfället har jag annat att tänka på , jag har nämnligen tappat bort mina två absolut käraste saker.

  • Min kamera, trodde den skulle ligga någonstans under kläderna på golvet , men icke sade nicke.
  • Min älskade mamma, jag förstår inte. Hon har han om lillesyster denna veckan så hon måste ju vara hemma hos sig. Fan klockan är kvart i elva och mammsen svarar inte på någon av telelurarna och har inte gjort sedan klokan 9 i morse.... Vart kan hon vara liksom?, så stort är inte vårat hus! O R O L I G   D O T T E R !
Hade Nationellt prov i matte idag ,.. yes yes yes yes, för första gången i hela ettan lyckas jag göra ett helt prov utan att få extrem prov-panik. Känndes som om jag kunde allt, hoho jaja, stolt över mig själv.

Fått sommarjobb, haha på en ny förskola. I Uppsala. Så blir boende hos trevliga släktingar hoppas jag :)

Sussa sött svea rike.


Foto

Nu blev det brottom, Foto portfoliet ska vara inne i morgon efter Fotolektioen, och jag har ingen pärm. Ojsan.. inge bra , inge bra!