HET, hetare...Hetast

Åh spana in hetaste klänningen från Kaffe. Me like..

174236-112

Jag är tyvärr väldigt skeptisk till
  att beställa över internet, rädd
att jag ska få hem fel
saker, och att kostnadden för
frakenska vara hög..

 

TAGGAD

TAGGAD - TAGGAD - TAGGAD     För första gången på otroligt länge är jag sjukt taggad, taggad på att gå ut..träffa folk och umgås! & När jag nu äntligen är PÅ så ska jag jobba i morgon och måste somna tidigt .. Bajs.

gash - helt underbar..

174236-111

Gisele Bundchen rocks

Agatha Ruiz De La Prada - Cereza Balm

174236-110



Jag är himelskt kär - Agatha
Ruiz De La Prada
´s läppbalsan
med körsbärssmak är helt
underbart, tror jag ska köpa
upp ett litet lager utifall dom
 slutar säljas i Stockholm, Sverige.
.. God smak, härlig färg
och underbar mor torra läppar!

Beauté Des Lévres


Dagens mest onödiga hemsida

Jag kan inte hjälpa det - Hittade denna hemsidan på Mickaela Devils blogg under  "Dagens mest onödiga hemsida" HAHAHA total-kul
 


Är jag hemsk som skrattar och njuter??, eller håller någon med?
      

Ingen höjdare direkt.

Hemmagjord Pizza står på menyn, mums filibabba. Idag har jag mest pressat NRJ och njutit av den sista lediga dagen på lovet..I morgon & övermorgon ska jag vicka för Storesyster som är sjuk på andra förskolan. Så får tyvärr inte träffa mina små muris-barn, blir myan-barn istället. Ska tydligen åka pulka, så jag ska ha med mig matsäck och dricka. Mys-pys.
     Lämnade precis igen en film jag och Jonni hyrde i söndags.. jag är verkligen sämst på att lämna tillbaka i tid!
Boat trip va ju inte direkt någon höjdare, varför hyrde vi den ?? Drev ju bara med svenskarna...

REN NAKENHET

Inga vanliga nakenbilder här inte, Konst - Gisele & Kate står för verken.
   
174236-109174236-108x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x


Raket-shopping & "råka illa ut-löften"

Oh härliga shopping - Som sagt, fick min mini-lön och mini-stidiebidrag i helgen så idag blev det lite "Nästa T-centralen"-shopping med mormor. Åt & strosade omkring i lugn takt, med när min älsakde Kerstin hade tagit färdtjänsten från Gallerians huvudingång for jag omkring som en skott mellan mina fyndställen. När jag är på G - då gäller det att se upp, det går tyvärr inte att stoppa mig. Men billigt är bra och det håller jag mig till även när jag "raket-handlar", som tur är.

Införskaffade:

I dagens inköpningslista finns blandannat min
drömmväska [till höger] & De gröna glasögonen från Wedins. Yippie, I'm happy. Hitta också ett par härliga stövlar från Din Sko som jag inte kunde motstå, .. resten va mest småsaker som Mitt lila naggelack som jag drömmt om och suktat efter grymt länge nu, Äntligen! mm..

Mysigt med Mormor & Linn dagar ibland, trots att min älskade mormor är både blind och senil är hon det trevligaste shopping-sällskapet jag kan tänka mig. Fler sådanna tack...

Juste glömmde att berätta att jag & min "tvilling" brytit vårat "hålla oss ifrån varandra, för vi lyckas alltid råka illa ut när vi är tillsammans"-löfte, tack gode gud, träffades igår äntligen. Har varit sjukt svårt att hålla sig borta ifrån min Lina.

Sceciella stunder

Åh, åh, åh tycker om speciella stunder med Jonni!  En sådan stund just nu <3

godmorgon världen

GODMORGON världen, Linn är vaken pigg och kry..Gymmet nästa och sedan direkt till Ikea med syster och familjen . Kraam :D



Uppdatering: Ahh som vanligt blev familjestunderna helt underbart skrattframkallande, totalt mobbade och stört sköna..Vem diggar inte familjen Wedin/Persson??!Införskaffade Lite små saker på Ikea: Överkast, ljus, ramar, bord osv. Mums. Haha ahh
EP, Nippe och jag garva mest hela tiden .. FAST... jag började störtböla när pappa sade att jag aldrig bäddar sägen (som jag gör varje dag!!).. ahh asså känns som om jag är i obalans igen i sinnesstämmningen??! Men iaf. sedan började jag gavra som FAN åt mig själv för jag tyckte jag va så töntigt kul när jag grät över en sådan sak.. :)

No more tanke-shopping

Löööön, äntligen kära folk.. jag har fått min lön, och i morgon blir det studiebidrag och klädpengar :) Känns som om ni kommer slippa höra mitt tjat om tanke-shopping på ett tag, för nu blir det irl-shopping :D

Utstrålnings-kraft

174236-97

Åh va den beskriver och utstrålar det som heter Kärlek..

(ÅH) När ni tar sakern i egna händer

(ÅH) När ni tar sakern i egna händer - - Totalt Klockrent! Christer Lindarw är min idol. Jag bara Längtar tills när alla småbarnen kommer sitta och sjunga om onani på förskolan .,. jag ska glatt sjunga med!
Sahra Dawn Finer är iof riktigt duktig. :) Men fan va jag hoppas på After Dark tonight, stolt jag skulle vara över sverige om vi skickade vidare den modernare "runka balle" till Finland.

Btw så är ju Luuk helt bäst.

SKIT RENSAR MAGEN

EP: Nicklas du suger på att skala morötter, det är massa bajskorvar på dom ,,..och sniglar

Nippe: Men skit samma, du vet lite skit rensar bara magen..

??

EP & BigBrother NPE

Duschen, Kläder...är på G hem till syster EP :) Bjuden på middag hemme hos henne, och BigBrother Npe är där också, ska bli as trevligt. Lite kvallitetstid sådär. Mat, film och trevligt sällskap, kan inte bli mycket bättre.

adrenalin

ADRENALIN kallas det, åh herre gud vilket drag det va i backen igår. Romme med Täby Enskilda Gymnasium hela dagen. Upp klockan havl fem hemma hos pojken i svinninge. Buss dit och sedan riktig skidåkning, tyvärr ingen offpist denna gången, det får bli vecka 13 :) Bussresa hem, passa på att träffa Jonni lite granna, mys.

Men sedan en liten olycka.. mitt huvud+bil med fart - inge vidare kombination.. slocknade klockan 20.15 och vaknade 10 i morse. slappt eller vad?!

Aja,för mer om adrenalin: gör ett besök i BigBrothers blogg.

She knew the day after I lost my virginity

174236-95 "She knew the day after I lost my virginity. Oh, yeah. She starting talking to me about sex. She said, 'It happened last night, didn't it?' I was like, 'How did you do that?!' She did the whole mom thing, of course: Use condoms, etc. Weird, but helpful."


So?? Varför tycker vi att detta är spännande alt. kul att läsa? Haha jag förnekar inte, vill veta, vill läsa och dömma.. men varför? Några förslag?



Och säg inte att det är för att våra egna liv är så "tråkiga", för det håller jag inte med om, min mamma kan också upplysa om sex.

Härligheter

174236-92


OH GUD, jag blev tippsad av en kompis att spana in det söta "päronsmycket" från kyssjohanna som är nyligen inkommet [skulle tydligen vara i min stil]- Men hittade istället dessa små härligheter som toppar önskelistan lätt. Mitt förstahandsinköp denna månaden!



Men "päronet" är fortfarande värt pengarna!

174236-94

Säg "hej" till min tröjja

Stolt som en tupp, idag va jag och vandrade lite i Täby C efter skolan. Helt plötsligt ser jag hur dom öppnar "dörrarna" till nya Salt-butiken. - En hemlig favorit, billigt och bra :) Så det blev jag som inveg affären, asså genom att gå på golvet först av alla ^^

   Hittade en underbar kortärman 'kofta' som jag vill ha - så om ni går i Täbban , ta en titt i skyltfönstret på salt och säg HEJ till min älskade blivande går/svarta tröjja (;

sendrag

KRAMP, jag vet inte hur, varför eller någonting.. Men jag har lyckats få sendrag i ljumsken. Eller ännu värre, den har kanske gott ur led?! Ont som fan gör det i alla fall. Sitter i skolan och ska ha foto-lektion i tre timmar nu. Men malin suckar som fan över mitt bloggande och jag måste sluta.

AVUND

Som med nästan allt annat avundas jag Siennas stjörntatueringar..!


174236-91

Skulls and diamonds

Jag hittade precis en bild på mitt favorithalsband frpn pilgrims kollektion "Skulls and Diamonds".. Fast min blomma är dock röd och härlig. Njut...

174236-90

Klänning vs klänning

Vilken är din favorit`?174236-86174236-85












?















.

Tanke-shopping

Ah så va det dags att tanke-shoppa lite igen då . Kuvertväskor denna gången, jag smälter för dom. Dom flesta från Asos.com & Accessora.



Finner du någon favorit bland dessa tre?

Den stora lurviga

Bara tvungen, ska till romme på fredag som sagt, testade lite smått och gott och fann pappas gammla mössa i en låda, helt grymt skön... man slipper frysa men dessvärre hör man inte heller någonting. Om jag ändå vågade..

174236-75

Någon som vet vart det finns bra billiga skidkläder den här sesongen?

De tio sakerna


Tio saker jag inte kan leva utan..

  • Mitt underbara te - Värmen , smaken, lukten och känslan av te.
  • NRJ - Mitt val av radiofrekvens, Finns ingenting jag hellre vaknar till än Alex hesa garv..
  • Britta-Stina [min kära bärbara] - mina 15 000 bilder är mitt liv.
  • Mooovie - Ofta i brist på annat att göra, men underbara filmer är ett måste.
  • JonniSvensson - Min lilla retsticka till gosse kan inte annat än vara underbar <3
  • Humor - Oftast i form av min Broder och våra torra skämt och missuppfattningar.
  • Mitt favorit påslakan - En fin gåva från en person som har en speciell plats i mitt liv.
  • MartinaHaag - Hennes böcker kan få en död att le.
  • Sommar - Visst vinter i all ära, men efter några månader Måster jag få sommarsol på min hud.
  • Mamma - Räcker med ordet "oersättlig"
Vilka är dina allra viktigsate??

Dåvarande frilla - ett stort JA

Enbart för att jag är förälskad i hennes hår,  extreemt snyggt ! Vill ha, ska ha...brittans dåvarande frilla.


174236-71

Uttrycks-ideal,. wannabe

Tänkte bara visa er mitt ideal. Egentligen Inte interlektuellt idea, inte utseende ideal, inte inre ideal. Uttrycks ideal! Bilden, ah jag kan inte sätta fingret på det, jaga bara känner exakt det jag tror att hon känner..och då måste man väll ha lyckats rätt okej va?! .  Wow sedankan jag ju säga att vackrare får man leta efter,...wannalooklike, but still wannabemyself..

174236-70

Sienna Miller ur Alfie

Hinder i vägen, trappen..desperat

Okej , ett desperat försök att hinna bli frisk innan fredag och romme känns dömt att misslyckas. När jag legat framför tv i vardagsrummet tänkte jag byta plats och slänga mig i sängen istället, men ett hinder i vägen: trappen. När jag äntligen orkat palla mig upp för trappen va jag vungen att sätta mig på översta trappsteget och vila i någom minut innn jag orkade fortsätta vandringen mot mitt rum, mot sängen.

Så nu ligger jag här, fast! Skulle mer än gärna palla mig ner och hämta ett gröt saftigt gott äpple, men icke sade nicke, jag stannar stannar här uppe, rädd för att inte omma upp för trappen sedan igen! Haha får nöjja mig med mina två påsar halstabletter pappa köpte åt mig, och hoppas att dom stillar hunger. Ska passa på att se en film bror tipsat om,. och ringa Jonniboy <3 Sussa sött svea rike, för de kommer inte jag göra...

Avlider på grund av semelbrist

Trodde inte det va möjligt, men nu avlider jag på grund av semel-brist!. Gash, lovar..snart tar jag och lindar täcket runt mig, trär på mina extremvarma sockor och vandrar 2 km ner till Ica för att inhandla en semla med oerhört mkt mandelmassa. Helt seriöst, trots min feber, huvudverk och orklöshet skulle jag kunna bestiga mount everest för en liten semla, eller det är vad det känns som iaf. Så snälla pappa, hör när jag ber och kom hem med en paket semlor åt familje, skulle vara guld värt!

Uppdatering:  Min pappa är ju bara helt underbar när han åker iväg och köper semlor bara för min skull. Älskar dej, tack!

Uppdatering nr 2: Ja hörrni, jag fick tillslut min semla (med extra mkt mandelmassa) Men, i eftrhand förstår jag absolut inte hur fan jag kunde vilja ha en Fetbulle?

yes jag är unik

 

174236-69



YES ja är unik! - gjorde ett personlighetstest...

Grattis! Du har lyckats! Du har inte fastnat i
Svensson-fällan, men du har inte heller lurats
att skilja dig från mängden genom att apa efter
alla andra som försöker skilja sig från mängden.
 Du är helt enkelt unik! Fira med en riktig
brakmiddag, ett pyjamasparty, eller några
 omgångar rektal ägglöpning.


 


 

.

 


zero dubbelmoral..?!

'Jag gifter mig när homosexuella får det' - Läste precis en krönika av Elina Sahlin på Aftonblandet.se, helt rätt. Visst, precis som det är för många andra är ofta mina discussionsfrågor sprängfylda med dubbelmoral. Men när det gäller frågan om gay-giftemål är jag totalbestämd, Ja of course, ingen tvekan, självklart ska homosexuella få gifta sig. Sedan är det ju upp till var och en om man vill acceptera att det bara är "en del" av oss som ska få leva och älska "i nöd och lust"...?? Vad tycker ni?

174236-68

Congratulations

Congratulations dear cousin. Otroligt stolt, SM-guld igen. Tyngdlyftning verkar ligga i släkten, haha.

174236-67

John Söderholm, 19 feb -07


Man on fire

Oh va jag är het just nu , minst 38,5 graders feber men frossa. Älsklingen har redan smittat mig, så nu ligger jag nerbäddad i sängen med raggsockor och en stor kopp varmt te. . Bara jag inte missar min efterlängtade romme-resa med Tessi & skolan på fredag så överlever jag alltid.  Annars kan helgen sammanfattas i Film, Film & Film. Min fem i topp av fredag, lördag, söndag och måndags-filmerna består av fem oförglömliga....
  • Man on fire
  • Alfie
  • 3000 miles to graceland
  • Sin City
  • V for Vendeta
Mm, det mina damer och herrar är några mycket tår-framkallade filmer som är värda att se.



Of-course?!

My HOT drama queen..Lohan is the BIG shit.
Jag vet inte vad det är som gör det, men Lindsay lyckas om och om igen...my idol.

174236-66



3000 miles to graceland

3000 miles to graceland - Fucking brilliant film.
Klockrent filmad, konstnärligt..Me like.!

174236-58

That´s right - And now I´m going to kill him!

Rea shopping med syster.

Aloha mina kära vänner, va nyss nära en hjärtattack när min pluttiga lillesyster skrämde skiten ur mig.. men ligger nu i sängen och skäms, skäms över melodifestivalen! Visst Magnus Carlsson kan sjunga, men de fem första tonerna va identiska med min kära Elton John´s 'Yellow brick road' Tragiskt. Aja idag har jag och Syster EP klarat av en av världens svåraste utmaningar. Vi drog på shoppingtur till Täby C men bestämde oss för att vi bara fick inhandla saker som va på rea. Och eftersom rean håller på att ta slut va det kanonsvårt. Men nu slipper jag ha ångest för jag hitta massa kul billigt kraffs. Så tack för en härlig eftermiddag.

My sister rock!

Stabilt? För en stund sedan kom jag på att jag är så otroligt slö att jag har låtit '40 years old virgin'  gå om och om igen tre gånger, bara för att jag inte pallar sträcka mig efter omslagaren,. men jag ser det posetivt...jag kan snart världens sämsta film utantill.... MEN .: Förändring. Slöheten övergick till rastlöshet. Eftersom min tid som gymnast nu tyvärr är över så fick jag nöja mig med att köra lite med lillesyster och försöka lära henne att göra hennes 'mjuka övergångar' ännu mjukare...hahah jag har skrattkramp nästan exakt överallt.. kinderna, käkarna, magen, ögonen, huvudet... Ahh så den som sade att man inte kan umgås och ha roligt med en person när dte är mer än 7 års åldersskillnad, släng dig i väggen . My sister rocks!



     

Totaly ugly!

Okej, bilden mega-intresserar mig, och jag lovar: Jag har verkligen försökt hålla mig borta ifrån att kommentera det, men nu klarar jag det inte längre...måste skriva av mig om bilden som alla andra - Hur kan man göra så underbar "konst" av någonting så egentligen "totaly ugly"?? Det är det här jag vill jobba med, det är det här som får mig att plugga media, utrycknings-utmaningar tack!

174236-52

Förövrigt, jag diggar Carolina Gynning!

Lantis-faktor?

Igår va det hem till mamma som gällde men först drog jag och Sandra en fika på 'En liten smula' i norrtälje, mysfaktor 1000... Fick skjuts hem av H.Boström, tackar så ödmjukast. En sak som känndes fett tråk och sorjligt va att jag inte längre känner mig som den äkta lantis jag alltid har varit. När jag trampar upp snöstigen på väg hem över åkrarna med ett par nätta sommarskor på fötterna känns inte direkt bonde-faktorn som om den ligger på 100. . booring.

My Valentine´s day -07

Åhh igår va det 'valentine´s day' .. oj oj oj , MYS. Brukar inte ha svårt att finna ord, men kan inte uttrycka mig nu, säger: Panik-snabb-shopping, Skridskor, Movie & JonniLinn <3 That´s my Valentine´s day -07 Tack älskling för all kärlek.

174236-51

Mamma va helt underbar och hade skickat ett kort till mig med alla hjärtans dags hälsningar, Ur gulligt skrivet. Jag älskar min mother.

Sommaravslutning på fredag?

Känns som om hela sverige är överens, skippa resten av vintern och ge oss sommar. Majoritet 'JA' till det förslaget? För i sådanna fall skulle jag vilja föreslå att vi hoppar över resten av denna vinter. Varje sommar säger vi att ska bli den bästa och varje år blir den ett snäpp bättre faktiskt. Med tanke på vilken underbar sommar det va -06 så har jag skyhöga förväntningar på -07!
Hur gärna jag än vill försöka så klarar jag mig inte utan havet, sommarbruna avklädda människor, god-lucktande-cocos-solkräm, hängmattan, mängder bikinisar , beachvolley & sist men inte minst min lediga tid med Fanny. Så sommarskolavslutning på fredag? Någon som protesterar?, nej bra då slår vi fast det som beslutat.

174236-48

Humör-balans-kris?

Humör-balans-kris? Visst , att gråta till Extreme Makeover är ju ganska normalt för att vara jag. Men när jag gråter oavbrytet till både Extreme Makeover, Beach Girls och den nya Friends reklamen börjar det kännas som om min sinnesstämning är ur balans. Attans. Funtar på om det är sjukan som orsakar bölandet. Hemma med huvudverk idag, vaknade kring ett : Grymt skönt.  Nu ska jag dricka te, Peach & Mango.

Underbara söndagsmiddag?

Underbara söndagsmidda, ja det va så jag tänkte innan middagen. Nu när jag bokstavligen kan rulla fram känns inte måltiden lika lockande längre. Och att jag sedan har torterat min känsliga laktosallergiska mage med två stycken Semlor med vanlig grädde gör ju inte saken bättre. Illa illa. Ligger och försöker återhämta mig efter den otroligt krävande efterätten i min stora sköna säng, passar på att filosofera lite smått kring de sjukt klockrena samtalsämnet som kom upp under middagen. "Hur försklarar man för en blind människa vad 'färg' är?!" Har fortfarande inte kommit upp med något riktigt bra svar faktiskt. Har du?


Okej , ta ett djupt andetag..

Okej ..Ta ett djupt andetag, Anna Nicole Smith lyckas till och med Efter sin död. Skandal igen..:
Tydligen ligger det teorier i luften om att det är Howard som är pappa till hennes "nyfödda" dotter.- Hur fan då tänkte jag, gubben va 90 bast och dog för över 10 år sedan. Men där slog skandalbomben ner, Anna har frysigt ner Howards sperma och 'använt' denna 2006.  Okej, jag orkar inte ens, men tack Smith för ett sista skratt.

Drömma bör man, annars dör man.

Jag vet, Jättetrist att det bara kommer upp önskelista efter önskelista på MeAmelie.blogg.se just nu, men tyvärr så väntar jag på att pengarna ska komma inrullande, och tills dess får man drömma och drömma är vad jag gör hela dagarna.




Kvinnlig Karlsson på taket.

Jonni är här och vi kollar film. .He´s HOT tonight. Jag däremot känner mig som en kvinnlig  karlsson på taket, vi tjejer vet hur och vad som menas med det .... Tjock, liten och skabbig man/kvinna med propeller på ryggen ..


Dagens

Sitter och trånar efter middag, luktar sjukt gott i hela huset och jag har fan svårt att tänka på någonting annat än just mat. Jonni hade kallat mig "svullo", yes sir: Ett stolt svullo.
Kvällen ägnas åt pojken min, få se om det blir film?! Skönt att bara dega faktiskt.
Appropå slöa, haha dagen igår blev ordäntligt slö. Middag med mamma, mormor, syster och Linnéa, fruktansvärt gott va det. Kollade på Let´s dance bara för att vara riktigt tråkigt sociala, Linnéa somnade vell kring halv tio i soffan mitt emot min. Jag checkade klart på Erin Bro...Men somnade jag också kring halv 12. Vaknade av att min älskling ringde och va otroligt söt i telefonen, tack för det Jonni. Nu verkar maten äntligen vara klart. Ses

Tissle-tassle

Gossipmagazines-En ny drog?! Omöjligt att sluta läsa "The big tissle-tassle" kring Hollywoodvärlden. Har du väl börjat krävs det extremt mycket av dig som nyfiken person för att du ska lyckas sluta. Speciellt tidningarna som är fullproppade med smaskiga, mindre glamorösa bilder på folk från Skandal-branschen. När jag nu införskaffade fjärde skvallerblaskan på två dagar börjar livet kännas mindre och mindra meningsfullt [I jämförelse] Men man måste ju ha tid att leva sitt eget liv också, så idag har jag verkligen skött om mig själv; Ansiktsmasker, peeling, hårinpackningar osv, känner mig rå fräsch. (; haha

Angelica, nästa "The ring"?!

Herre jesus, Angelica är HET i verkligheten , men va fan Photoshop: Nästa The ring?!

174236-26

Skandaldrottning..

Skandaldrottningen - dead. Skönt? Njae Tragiskt? Njea ...Ja, dubbelmoral i svaret mina kära vänner, aldrig mer kommer jag få skratta mig lycklig över denna Hollywood-"stjärna"´s misslyckanden och skandaler, det va tyvärr det posetiva med Anna Nicole Smith: Underhållningssyfte. Fy va hemsk jag är. Men tjejen levde sitt liv baserat på skandaler. Suck. Ah men önskar ingen människa död, så Rest In Peace kära drottning.

174236-17


The beauty and the geek

Gym class heroes - Cupids Chokehold        Is the BIG shit at the moment.

Nyttighet, nyttighet, nyttighet..Ja det kan funka :) Kom precis hem från gymet, känner mig otroligt pigg och ah,  duktig. Min nya livsstil? Ja du, Känns som att vi har hört det här förut va?
En helg framför oss igen, I morgon blir det mamma+mormor+syster+Linnéa-kvalitets tid ute i länna. Lockande eller? Härligt härligt. Ska träffa älsklingen på Lördag,. Shoppa? Eller blir det mysig filmkväll as usually? Ahh shit nu är jag en minut sen att ringa min kära Alice, Så sov Gott världen.

 
174236-25

Jag va bara tvungen att skrapa ihop några nya favoriter, kan ju alltid drömma ha?!
Om allt som blänkte på bilden va i min ägo, skulle lyckan vara gjord.



Goterfelt.se

Grafisk komunikation för tillfället, håller på att utveckla min ide om tidningsframsidan 'Goterfelt' . men har jättesvårt att få fram det budskapet jag vill. Vet inte riktigt vad huvudnyheten ska handla om, hahah kanske "onödig fakta". Men lägger upp framsidan som den ser ut just nu.

174236-13

Steffie is HOT


Fascinerad över mig själv.

Fascinerande, känns som om det va otroligt länge sedan jag satte nytt  världsrekord i 'onödig-fakta'. För trots allt är det ju faktiskt min grej, att prata om totalt ovesäntliga, extremt booring stuff som ingen egentligen bett om att få höra. - Men som vi alla vet är det väldigt svårt att presterat när det verkligen gäller, så även i detta fall. Det enda som ploppar upp i mitt huvud nu just i denna stund är  "visste ni att det där 100 personer årligen som dör av orsakern att dom har svalt [håll i er] en kulspetspenna." WOW det kallar verkligen inte jag för 'onödig fakta' , Gud va intressant att veta liksom. Men i alla fall, jag får återkomma till mitt världsrekordsförsök senare.

Det var en dag igår också - Träffade Jonni, Grissley, Babe, Älskling: Ja kärt barn har många namn. Men i alla fall, jag och min hunk kollade på "The fast and the furious, Tokyo drift" [orkar egentligen inte lägga någon vikt på att poängtera att vi skulle behöva skaffa oss ett liv ]

Dagen idag kanske inte riktigt va lika .. öhm . nice?! , matteprov, allergisjuk, huvudverk och sjukt lång skoldag.
Men otroligt roliga samtalsämnen kom upp med bror min idag.. tack för pratstunden. Resten av dagen har jag bara suttit och läst i kära Cosmopolitan och suktat över allt fint  jag bara måste lägga pengarna på när jag får min lön.

Vill ha-begär, mina nyaste 'fynd'...
174236-8
  
                    *Rå balla glasögon från Wedins                                           * Halsbandet hittade jag på Asos

                    * Extremheta skor också från Asos                                      * Alltid lika fina Snö-smycken.
 
                                       *Och det så lockande nagelacket som jag till och med drömt om i natt.

Tyvärr måste nog pengarna gå till saker jag Behöver och inte saker jag Vill ha , ahh lika tråkigt som det låter, men hoppas på att lyckas kombinera köpen?!. Men tills dess att jag blir mångmillionär satsar jag på att dagdrömma om min kära undisar at Victoria´s secret.






Juste, omöbleringen funkade faktiskt..MysPys.

174236-12

Sussa sött svea rike.

That´s my life.

Hemma at the moment, Per förklarade för oss på webbdesignen idag att 'järpar' är samma sak som kryddiga  bajskorvar, vilket ledde till att klassens majoritet åt sallad till lunch, som i sin tur leder till att jag just nu är extremt hungrig, som leder till att jag inte riktigt kan konsentrera mig på att plugga, så nu passar jag på att skriva lite blogg.se istället..så tack Per för upplysningen!
Helgen gick oerhört fort! Va i svinninge som sagt. Kollade på film , som om det va någonting annorlunda..Titanic, Mästerdetektiven Kalle Blomqvist, Rädda Willy 2 och Livvakterna..Mmm trevlis trevlis. ^^
Finns många saker som ligger högt upp på önskelistan denna gråa årstid;
  • Att sommaren, getingarna, havet, glassen och BBQ-festerna flyttar några steg närmare den 5 februari.
  • Att det blir Sallén - Norrköping i slutspelet om direktplatsen ur A2 ligan!
  • Att NRJ byter ut ett antal låtar mot nya..känns som deja vy varje dag.
  • Att mamma och marie lyckas fånga in några överklass pojkar, gifta sig med dessa och sedan skilja sig igen,. Alternativt vinna på lotto.
  • Att någon ger pappa fantasi att Inte laga indisk mat ikväll.
  • Att Jonni och jag får kraft att hitta på någonting snart, så vi slipper dega en dag till i sängen framför tv:n.
  • Att min telefonräkning hamnar hemma hos någon med mer pengar än jag ..
  • Att man kunde äta minst 20kg onyttigheter om dagen utan att gå upp i vikt eller skada hälsan.
  • Till slut, att jag får maxpoäng på matteprovet på onsdag.
Idag ska jag försöka möblera om på mina 10 kvadratmeter, inte lätt asså, defenitivt inte när både garderoben och sängen är fast..Men städa kan jag ju i alla fall göra, som en bit på vägen..Ingen lär ju ändå känna igen sig om mitt rum är städat.  Så högsta volym - Spelningslista:

-The world is mine - David Guetta
-Children of the revolution - Gavin Friday
-Proper Education - Erik Prydz
-Superfitta - Snook
-Wookie, Wookie - Machoman
-Thriller - Michael Jackson
-Fever for the flava - Hot action cop
-The sweet escape - Gwen Stefani feat. Akon
-Miss you love - Maria Mena

Äkta städarmusika a la Linnsay, så Let´s Köör.

So long..

...Haha kom inte så otroligt långt med städningen , utan fastnade här och hörde nu på radio att BigBrother är "till salu" - Om det betyder att det inte blir någe BB på länge skulle jag vilja kalla det skandal..Vill ha begär på den grymt mega maffiga stunderna då Anton, Ragger och Jessica kom ut på röda mattan, Igen igen igen tack.

Juste har glömt en väldigt viktig detalj, på grund av mina älskade stickade sockor är nu mitt huvud halft paj, ramlade i koridoren på väg till matten med ida.. och ja, ska man säga 6 gången gillt? Japp för det är sant: Hjärnskakning nummero 6 i ordningen. Illa men sant, dock en mild denna gången och ingen "Hej jag ligger hemma i 2 veckor och får inte röra mig". Men hoppas du fick dej ett skratt i alla fall Jonni .^^



19.53
Sitter och kollar på nya vårkollektionen från Gunilla Ponten, som alltid varit min stora insperation när jag sattsade på designen, synd att det rann ut i sanden...


Jag klappade en katt.

I svinninge, hemma hos min Jonni (: As mysigt ..kollar på Titanic , helt underbar ..Och appropå ingenting så klappade jag nyss en katt, Känn dig hedrad Elvis, tjockaste katten ever.  


Mina svartklädda hjältar..

Heell Yeaah. Akropol - Sallén yesterday. Mina svartklädda hjältar ägde Rinkebyborna, you know, we don´t need you Urban Söderman! Historisk händelse?! Självklart. Första borta-vinsten mot Akropol ever, eller iaf på länge.. Skulle gärna vilja säga att det va tack vara min kära Erik Andersson # 10, men tyvärr inte. Fy skäms, vet att du kan bättre. Men i alla fall, sjätte segern på sju matcher, haha känns som att vi kommer ta direktplatsen till kvartsfilnal?!. Sallén - Plannja i år igen?


174236-2
Akropol - Sallén
80 - 92


Vaknade tidigt i morse, somnade om och vaknade, och somnade om  osv.. Checkade Jackass , Guud kan aldrig bli tråkigt att kolla! , Nu sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska göra av min huvudverk. . kanske dränka den i ett glas vatten med alvedon? Sounds like a good idea.

!"#¤%&/()=?

Fortfarande i chocktillstånd, eftersom jag har varit med om det absolut överlägset värsta ögonblicket i mitt liv, när jag skulle gå in på "mina bilder" i datorn så fanns det inga bilder där. INGA av mina 14178 bilder...Panik, Mardröm. Chock [!!!] Jag kan bra säga helvette, .. men när jag dampade loss, fock fispel och kastade datorn i golvet kom min älskade Jonni på att jag kanske inte va inne på min användare på "Britta-stina" som datorn heter, så jag kollade och så va fallet. Jag lovar, från att vara den mest olyckliga mäniskan i världen till att vara den lyckligaste människan i hela universum. Skulle kunna kyssa ihjäl min hjälte för dagen! Jag har aldrig i hela mitt liv förut gråtit ricktiga lyckotårar, men om det finns ett enda bra tillfälle att gråta över lycka i livet så va det i detta ögonblick. Nu ska jag lungna ner mig och försöka sluta skaka.. (:

Scarface

Otroligt soft ,..Scarface med Jonni nu . Fattar nada av filmen, känns som om jag har missat en hel del , eller känns som om vi har missat en del ?! (;
Äh hela min dag har bestått av multi, multi och åter multi, med lite viniljtee däremellan. Heder åt min multivitamindryck.

Korta och icke meningsfulla inlägg får fylla min blogg till och börja med, tills jag har ork, lust och insperation att börja skriva på riktigt. Punkt slut.

Sussa sött svearike, nu ska jag lägga mig mellan lakanen och sova, sova skönt och grymt länge.