:) sommarsemester 07!

Går och lägger mig nu , går upp 4,5 timme.. drar till grekland och har det super..

Jonni Svensson <3

Det va det fräckaste...jag älskar dej massa <3 JS

image216


Summer of 69

  • Summer of 69

Shiiit, ohh nu är det nära.. 11,5 timmar tills planet lyfter från arlanda mot athen.  Speedad till tusen och resfeber är bara förnamnet. Packningen är inte klar än och bikinipaniken är näära, har inte en ända bra-sittande-fin-sommar-bikini. Mp3 är fullsprängd med sommarmusik och batterierna sitter i fläkten. ..våtsetvetter, solkräm, sarong och pocket's är införskaffat, jag är helt enkelt redo för att dra ... aja i princip i alla fall.

Va och lämnade älskade Ben-j i Uppsala idag åt farmor och farfar som ska vara hundvakter, passade på att fira min födelsedag lite till och hämtade motorcykeln...wii va härligt att åka.!

Vaknade upp hemma hos Jonni i svinninge i morse.. sade hej då kvart i sex när jag fortfarande halvsov., fan det kommer vara tomt att sova själv på thassos, men fan är nog bra att få längta lite efter honom.

Nu måste jag fortsätta städa och packa så jag får se om jag hinner i till stan och ta en fika med Ina :D

only 16 going to 17...

Men tusan va tiden går långsamt, 24 minuter kvar tills födelsedagen...ska i alla fall gå och lägga mig tror jag . palla bli 17 nu, vill vakna upp som en äldra, mognare, och tryggare människa.. mjöligtvis intressantare, klokare och mer begåvad också..

Idag blidde det , - tyvängsmässig uppgång ur sängen, misslyckad shopping, snabb lunch, för mkt champanj/vin, för mkt god mat.. men tack för uppvaktningarna kära sigtuna-bor!

Så sov gott svea rike. I morgon blir det barnpassning, akut-shopping inför grekland och hem till älsklingspojken i svinninge (börjar fan bli mitt andra hem)..

Bilden : öhm ja du , mman va bra mkt lekfullare förr...(2006)


image215

Movie time.

Oh Brother, where art thou?

Hehe så film ska vara, George Clooney så heet!


image206

Fick plötslig lust att checka både Ocean's eleven & Ocena's twelve. Och det ska jag också, tjolahopp...

:)

Från ingenstans får Linnéa ett ryck och drar upp våran gamla låt.. från smala sussie.. Oj det va tider det! Hernvall & Linnsan!

All this stuff is making me old.
It's dangerous to live I am told.
This planet looks so cute but it's cold.

I need someone who's good and someone who's true,
someone who's nice I need someone like you... halelulija
a new fine lover over my mind

Coolers... men i alla fall så har jag hittat shoppingsällskap till i morgon .. Ingen mindre än Linnea den "store" .. (som i mäktiga, inte feta) Tack för det ,..! :D vi ska ha pickning och fynnnda!

image207

bild från eget arkiv 2004 . dvs  NOT 2007!

Ush för torra läppar

Gash - Grekland med hela tjocka familjen innom tre korta dagar.. Läste på EP´s blogg att hon, Ja & Nippe ska bo i en bungalow tillsammans, yes yes...mys pys! Jag håller på att packa för fullt, men det står stilla ändå. Hittar absolut ingenting i klädväg jag vill ha med mig. Känns som att mina sommarkläder är Vinter-varma i jämförelse med vad man vill ha på sig i Greece. Så det blir och panik-införskaffa en hel del av min lilla peng jag har kvar på kontot.
Hittade i och för sig tre par as billiga skor så det finns till förfogan [har aldrig riktigt fattar vad förfogan betyder så gör som småbarnen på förskolan och testar mig fram] men jag behöver fortfarande:

  • Ett stycke Klänning, lätt strand-sak!
  • En fruktansvärt behövlig vacker tunika till enormt rea-pris?!
  • Bikini, fan jag vill också kunna ha hm´s 99 kronors bikinisar, men pappa har iaf lagt ut 300 kr till mig för att köpa en bikini som stödjer mitt boobs-problem!
  • Solkräm, måste ha min favorit som jag inte vet vad den heter, men finns iaf på Ica i Kyrkbyn.
  • Våtservetter - aldrig Grekland utan dom tack.
  • Mjukisshorts för 99 kr (BINGO) från Hm.
  • Lipsyl - ush för torra läppar.!

Ingen efterätt på midsommar.

Jao , ändrade planer.. skulle egentligen ut till Flaten i morgon för att fira midsommar med alla andra festsugna båtmänniskor. Men älsklingen min pallade inte gå upp så tidigt eftersom han jobbat hela veckan och gått upp halv sex varje dag.. don't blame him! Så istället blir det tillbaka till Svinninge i morgon för lunch (?) och så skulle det faktiskt blivit en ananascheescake till efterrätt men jag misslyckades ju som vanligt med min bakning! Bravissimo Linn, duktigt ! Men men ..

Mbeki och Lohan filosoferar igen

Jag har en intensiv konvercation med min kära gode vän mBeki... vi diskuterar raggning och att vi absolut aldrig har raggat på varandra, spånar vidare och kommer fram till att jag aldrig raggar! [även innan jag hade pojkvän] - Jag flörtar. Idag har jag flörtat med:

  • En gubbe med emalje öga på tunnelbanan bara för att jag tänkte på framtiden - han skulle passa perfekt i en reklamkampanj för pensionssparande eller nått...
  • En otroligt läcker vaniljbulle på pressbyrån på uppsala central som bara ville ha mig!
  • En kille i ett telenorstånd som verkade kuna ge vika för att hjälpa mig bli av med Telenor... det funkade inte.. han bara garvade när han såg att mitt snitt låg på 650 kr i månaden..
  • Min pappa för att jag skulle kunna låna pengar osv.
Jag är tan tvekan en flörtig människa... mot allt levande och lite till.. men absolut inte på ett raggande sett. jag menar ingenting med mitt sociala snacka och späda blickar... men ibland så hjälper dom mig fram..

image205

Fundersam mPlutten

Haha me like.!

You Are More Like Angelina Jolie


Bad girl with a heart of gold.
You are smart, sexy, and strong willed.
You aren't against stealing another girl's man...
If he's better off with you!
Are You More Like Jennifer or Angelina?

Sussa sött svea rike

Sigtuna, kussens rum, kussens säng och kussens dator... ska jobba i morgon i uppsala.. och efter det träffa kussen tror jag .. :) men nu ska jag slagga och snarka i Mattias säng :P

Nakenkort

Haha, håller på att ta sjukt roliga nakenkort på Nicke B , som i bästa killkompis'. haha nej då men tar kort som faan.. han sover...kanske..
Jag diggar att han verkligen försöker sova... haha "snälla linn, kan du lägga ner eller? jag ska upp tidigt,!"  inte ens när jag rullade ihop honom till en puppa gjorde han motstånd. & så är det ju pretti gulligt med de rosablommiga lakanen !



Hittade detta gamla med Lina ockås..
:)

image204

Tyvärr inte konstfack.

Nu ska jag ta och återuppliva ett av mina två absolut äldsta intressen , Konst : att teckna, måla och skapa. Uj va jag har saknat det och insperationen, men nu är jag tillbaka.

Lännaby - Underskattat!

OJ OJ OJ , OJ OJ OJ OJ, OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ.. haha svårt att få dit melodin i text.

Men i alla fall, igår fyllde i alla fall våran älskade monica 40. Trodde det skulle bli lita halvlamt men icke sade nicke. Med världens skönaste människor [speciellt min nya idol, Jonne!] haha så fanns det inte en ända död stund under hela natten. 120 pers va vi i en lada, yes yes I know.. men jag sade välle att vi va på landet ? Och i en lada behöver man inte ha några regler,.. skönt. & med min lilla pluttiga Victor i baren så kan det ju bara inte bli annat än bra. Victor slänger drinkar åt höger och vänster, den ena starkare än den andra. Jag och cissi "förkrökade" hemma hos mig, vilket skämt. En mer lättpåverkad människa än mig får ni ta och leta länge efter, men det kanske också berodde på att jag inet ätit annat än hårdbröd på två dagar innan. I alla fall va det sjukt trevlans och när Robban svängde förbi efter grönan blidde det extra ruulit. Drog hem till Monicas hus senare på natten och när vi började bli trötta i morse kring sex drog jag mig hemmåt för att sova i världens skönaste säng. Min egen. På vägen hemmåt (200 meter) så hade solen gått upp och jag passade på att sola lite innan jag gick in. (?) Vaknade 3 nu och drog över till Monica och folks igen för att käka rester till frukost med resten av byn. I like. ! Mitt land är sjukt underskattat! & visst kan folk på landet supa, mer än ni kan ana. hahah lovar, dom flästa på denna festen va mer packade än jag någonsin varit, de som känner mig kan ju då dra egna slutsattser (!)!


Mamma stod ändå för klockrenaste för kvällen, : Hon går upp på scenen lite lagom rund om fötterna och ska läsa en dikt riktad mot monica som hon själv har gjort (i nyktert tillstånd) ...& det första hon säger när hon går upp på scenen är "Hej, jag heter Pia. Jag bor där borta i grannhuset... jag är singel, det är däför jag har så kort kjol på mig idag .." 'big flurt' hahha hon är såå bäst..

Min nya Idol till höger..



Grattis

Yes sir, let's kööör! . 40 bast blir min älskade Monica, bästa killkompisens mamma, det är så det ska vara 100 fulla föräldrar och vänner. ! .. så drar till Länna nu och kommer hem någon gång i morgon .

Hittade en söt bild på syster yster också .. Trulls rocks1

image203

Nepp, no mångmille-villor för mig.

Vet inte varför men jag sitter och kollar mångmiljons-hus på hemnet.se , bara från spanien och grekland.. och ingenting i huvud taget intresserar mig komstigt nog, Förutom en bild... på detta garderobsrum, käbnns osm om jag lätt skulle vilja ha det rummet gullt med kläder, fatta det skulle se mer ut som ett museum än garderob, eller jag vet ej , äsh jag är trött som faaaan kom precis hem och när jag är tröt kan jag få för mig sjukt konstiga saker.

Men vill hja begäär, den saken är klar!

image202

No way

Yes sir, då har resterna av min kompiskrets också ledigt, men sommarlovsfellings NOT!
Igår va det poolen i bergshamra city (HAHA) som gällde. Alla älskade gamla nior samlas och har kul, eller nått.
Skulle egentligen åka hem från skogen med Nilsson på moppe och sova där i Riala. Men mor min förbjöd mig att åka moppe i det kalla vädret mitt i natten utan tjocktröjja (eftersom jag tappade min favorit under kvällen) så hon erbjöd taxi och skjuts,hon är sjukt söt asså. . Skjuts blidde det med Froj och nu sitter vi här i varsin morgonrock och är mobbade på landet. Tycker om det! Men sommarkänslor , no way, inte ens sol ute.

The place to be!

Sitter i Lännaby City - the place to be..
eller hur, 45 invånare.. en halvmil till bussen som går 8 gpngerom dagen .. toppen .. mitt gamla hem rocks.!

Skolavslutning på Länna skola ikväll. Träffade gamla vänner idag ,, och skolan va som vanligt, vattenkrig och skit.
Snackar nu med froj i telen som ska med mig på ÄKTA fjortisfest efter avslutningen ikväll. Älskade froj <3

Hoppsan

JA du , va säger man - sköna lirare! Helknas , me like!


Skänk en slant kära farbror och tant..

Haha det rimmade,. men i alla fall så tänkte jag plåttra ihop en fin inköpningslista så jag kommer ihåg vad det är jag ska lägga pengarna på när jag får dom någon gång i framtiden,.

  • Converse - Faktiskt så äger jag inga converse och har aldrig gjort, konstigt. Skulle behövas i min garderob, vita orginalmodellen ett par sådanna så är jag nöjd och gla.
  • The oversized väskan...har ett flertal men ingen enkel som håller i sig som ma inte tröttnar på.
  • Enkla shysta svarta shorts - Här snackar vi basplagg.
  • En tunika - inspereration á la Africa!
  • Nya tights - i många färger och "former"
  • Bikini - modell : Jessica Alba ljusgul och rumpsnygg!

Ja den listan kommer byggas på undan för undan ..

Ahh folks.

Ahh folks, jag hade tänkt å införskaffa dessa små rara söta mysiga, vackra, fina och heta skor till sommarveckorna.. men någe gick snett. Jag har glömt vart jag hittade dom.. så går det när man kollar runt på internet för mkt... ska lära mig den läxan och hitta dom förbubblans pjuksen!

image201

Koola Anna

Koola Anna står för dagens absolut starkaste vill-ha-begär-känsla.

Denna skjortklänning blir helt klart nästa inköp.. fruktansvärt snygg..


image198image199image200

Frivilligt att skänka en slant åt min insamling till denna vackra uppenbarelse!

Sommarminnen -06!

  • Tenacious D - Fuck Her Gently

Kom precis att täna på at det bara är 16 dagar kvar till Grekland.. mums?! Sitter och pressar störtsköna bilder från Grekland - 06 då de va mamam , trulls och Linnéa som va resesällskap..

Första bilden - Trulls (lillesyster) som ser ut mest som vanligt tycker jag..
Andra bilden - My belovled gudmor och vän Linnea, käkar sommar -06 favoriten : Vattenmelon
Tredje bilden - Jag i fyllständig pool-dykar-utrustning: Cyklop. Fruktansvärt sexigt..
Fjärde bilden - x vilar efter en lång resedag och jag skriver delar ut våran älskade sommarplågelåt "Fuck her gently" med solkräm på hennes rygg.. Tips #1!

image194image195image196

SPONTAN

Pallar inte med mig själv. Min blogg har blivit alldeless för uppstyrd och töntig, tråkig och seriös.. så:

"Perfektionism - That's not me, so enjoy some Spontanitet...

Detta bloggandet ska bli helt fritt från prestationsångest, regler och seriösa inslag - tillskilnad från den förra.

Låter redan lite smått för seriöst, om man inte förstår min irroni."

Tänkte alltså byta bloggadress för att få lite pli på bloggandet.. men icke sade nicke.. nu hoppas jag bara att insperationen kommer som ett brev på posten.!



Bye bye Playahead,!

GASH - jag fick nyss ett super-mega-stort begär efter att ändra mitt liv, till det positiva.. & till min egna stora förvåning går jag direkt upp till datorn in på Playahead.se och raderar mitt "konto" , sedan får jag en liten chock.. va fan gjorde ja det för? Jag har haft den där äckliga sidan sedan tidigt 2004... och nu är det över. Det känns befriande, skönt och STORT. Hahah jag vet , det är ett extreemt litet steg för männskiligheten men ett jävligt biggt steg för Linn Wedin!

Nästa punkt på listan..


- Börja umgås normalt igen. va nu det ska betyda tänker ni,.. men jag själv vet och dte är huvudsaken.

Fast kom på att jag har lite fler punkter som kan vara världa att tas upp!

- Denna är riktad till Jonni, No more jobbig Onödig butterhet från min sida.. Don't worry , be happy! + inga konstiga utbrott eller dampanfall! <3

- Plugget, iof är denna inte rellevant förens efter sommarlovet men då jävlar.. MVG här kommer jag!

- Mindre onyttigt, mer träning : inte bara för figuren utan mest för at jag fan börjar bli orolig över min egen framtida hälsa..ska ju börja på Urkraft och afrikansk dans efter sommaren.. så det är välle en början.!

- & den sista och största och viktigaste.. och jag inte ska dö när jag är 20 av att jag får en tvångstanke/tvångshandling att jag ska kasta mig ut från ett berg för att se vad som händer så måste jag nu säga hej då till dom äckliga tvångstankarna en gång för alla.

Hahah nej föresten , jag MÅSTE sluta säga "äckligt" hela tiden, trött på min själv!

Tack Linn!

Fick precis ett otrolig återfalls.. ja va ska man kalla det? - Tvångshandlings-handling.

Va på väg hem från bussen när jag hör bommarna bakom mig fällas ner,och hur den äckliga roslagsbane-ljudet bara får håret i necken att resa på sig! fan jag bryter mot min egna regel - Jag vänder mig om och ser tåget åka förbi.. jag trodde faktiskt att hela min äckliga tvångs-grunkamojs va över men jag får sådan panik av att jag hinner se tåger passsera att jag kanppt vet vad jag ska göra.. ser en bil bakom mig och är helt sjukt säker på att bilen ska plocka upp mig... bilen åker förbi och jag närmar mig huset..får en stark tvångstanke att jag ska klara av att gå på händer från parkeringen fram till dörran, visst jag har kunnat det förut ..men tro mig, inte med flippflopps, jeanskjol och ballonglinne.! Står och verkligen intalar mig själv att det inte behövs med pressen blir så stor - här börjar jag gråta... och sedan ser jag en katt. Min katträddsla spelar stor roll in i bilden och jag är helt säker på att jag ska dö! Hyperventilerar och tar tag i handtaget - trampar på dörrmattan och sparkar av mig skorna.. Shit, jag stod emot två tvångshandlignar idag kära folket! Grattis jag själv!

Det va dom två dagarna det!

Åhh säger bara SOMMARLOV!

Torsdag
09.00 - Skolavslutning
11.00 - Direkt hem för att byta om
14.00 - Brorsans student vid Danderyds gymnasium
15.30 - Hem och fixa inför studentmottagningen
15.35 - Passa på att sova en timme innan...
16.40 - Jonni ringer...
17.00 - Möter en sjukt ölig flak-Jonni vid bussen
17.05 - Folk börjar strömma in
18.00 - Mat för hunger-folket!
19.00 - Konstaterar att Jonni har fått riktigt värmeslag eller nått.. helt utslagen och deckad..
20.00 - Börjar kolla på Göta Kanal ( Orginal, Ettan )
22.00 - Smyger ner i trädgården för att äta av mat som blivit över..
23.00 - Börjar kolla på ny film
23.30 - ? Sover...

Fredag
10.00 - Vaknar, ligger och kollar på hunken när han sover.
11.00 - Hunken vaknar av att jag "sträcker på mig och stönar"?!
11.15 - Frukost på altanen: Sjukt mysigt
12.00 - Börjar steka i solen, solskyddsfaktor 10 med kokos lukt [äkta sommar -06]
13.30 - Lunch/ Rester - Ny bantningsmetod: En tallrik, två hungriga personer, två gafflar, en tävling!
13.40 - Familjen kommer hem, med Benji &
EP med sig :)
13.50 - Riktiga stekningen börjar.!
15.10 - Slut på stekning, skjutsa Jonni till bussen..
15.30 - Shopping ur taxfree-katalogen inför greklandsresan med Katarina och Ep
19.00 - Grillningsmiddag med familjen.
19.30 - Efterätt: Glass med Hallon - en sjukt mätt Linn tackar konstigt nog nej!
19.45 - Bil hem till Ep och Tommy för att kolla Sverige - Island
22.10 - Matchen slut , 5 - 0 till Sverige! Hejja!
22.12 - Bussen hem till Kyrkbyn
22.55 - Tvångshandlings-Panik!!!
22.10 - Förberedning av Matsäck inför utflyckt med förskolan i morgon!
* 23.30 - Ska SOVA

Livsnjutning!

Idag har jag umgåtts, med ingen annan än min kära mormor (: Åkte in kring 4 till stan, djurgården för att äta på Ulla Winblads. Otroligt god mat och såklart sjukt mkt garv, kanske tyvärr mer Åt min mormor än Med henne. Hon är nämnligen nästan helt blind och helt underbar. Som när hon trodde att kyparens finger va pennan som hon skulle skriva under notan med. Så det ska vara gott folk.

I morgon blir det livsnjutning på hög nivå¨, hoppas på soligt steekarväder så jag kan sola.. men innan det ska jag sova ut, länge och skönt. Sedan kommer älsklingen över. Söndag är den härligaste dagen!.

Grattis Sissela som fyller 18 idag :)