Bravissimoo

Helt bedövad från halsen upp till örat, hela munnen och tinningen. Ha, va hos tandläkaren i morse, och jag vet inte men förra gången gjorde det så fruktansvärt ont så idag babblade jag på om "gärna lite bedövning till" ...

"Åkte" in till täby centrum, .. kände mig grymt pigg och duktig när jag tog en långpromenad dit. Fruktansvärt överlycklig blev jag när jag märkte att dom hade öppnat esspresso house, så nu kan jag äta min Grillad Kykling Sambal - macka varja gång jag shoppar! Naaajs. Köpte i alla fall skorna jag gått och suktat efter i två veckor, men lämnade tillbaka dom efter en timma eftersom jag inte vet riktigt om storleken är helt rätt. Hmm fyndade lite mer budjet saker. REA is my thing!

image174



Nu väntar jag bara på att BigBrother ska komma hem från jobbet, ska nämnligen ut och springa med honom, få se hur det går..

Dagens

DAGENS HUNK - HENRIK LUNDSTRÖM

DAGEN DAMP - DOM SKA TA BORT BUSSARNA TILL TÄBY KYRKBY :S

DAGENS RÅD - FLICKOR , ÄT ALDRIG SUR GRÄDDE PÅ TUB.


image173

Trenchcoat lycka!

Sitter och NJUTER av tanken av att jag är ledig i morgon, jippie - så kommer jag på att jag har tandläkartid klockan 08.45 , smarrigt värre. USH , men kan passa på att dra till täbban och kolla lite på förmiddagen. Va i stan idag med mamma och lillesyster,  köpte lite smycken och fick äntligen mig trenchcoat av mamsen . Big thanks.. gick och åt as god mat i gamla stan och ah åkte hem och degade.. solade lite och ligger nu och presar youtube.com

image172

VÅRSKRIK

JONNI ÄR HEMMA I SVERIGE IGEN , äntligen - mitt vårskrik :)

Labbråttor & solgass.

FOTO - Fyra hela timmar i foto-labbet, och när man står där inne i det klosvarta rummet, och doppar fingrarna i kemikalier så hör man på radion "Ja svenska folket, idag är det den varmaste dagen på året hitintills, så om ni sitter inne och degar - GÅ UT , men glöm inte att ta med dej radion ut i solgasset" Jo men det blev man ju jättepigg av . Så alla solbrända människor kommer göra mig så jävla avundsjuk i morgon!

Men passade på att photoshopa lite när jag kom hem också.. Satt och svor över denna bilden i flera minuter, men nu är den klar.

image170

Som handen i hansken!

Allt har fungerat prima-ballerina. Jonni har snart varit borta i 8 dagar och jag äger på att vara "ensam". I vanliga fall är jag inte den mest påhittiga [längre] när det gäller saker-att-göra, men nu är jag fan mästare! I Fredags firade vi jue som sagt älskade vegetable-boy, i lördags hade vi O.C - maraton och i söndags va gossarna här på filmkväll.
Men även vardagarna har varit fulla. I måndags kom min efterlängtade Lia hit och vi gick på mega-promenad bort mot vallentuna med Benji. Kollade på Alfie och snarkade i takt (?)
 Igår va jag en riktig steekare och låg och glassade i solen i två timmar, brun/röda armar och kritvita ben, låter toppensnyggt va? Sedan tog jag med mig Benji på en super-promenad runt elljusspåret. Skrev klart "barnvaktslappen" och kände mig grymt duktig!

& IDAG - en små jobbig, samtidigt som intressant/rolig dag. Tandläkaren 08.35 borrade och det va en-nära-döden-upplevelse.. Sedan hade jag bestämt mig för att dra till min gammla gymnasieskola Länna och hälsa på. Kom dit 12 och möttes av kära Nilsson. Kul, Kul, Kul att träffa alla gammla människor - vänner plus folk som varit mer än vänner och allt va det nu heter. I alla fall 91orna är fortfarande mina små-pluttar och jag saknar redan min favvo Nicklas - hemma krök-dag snart?
Gick in i 9B's gammla klassrum och det räkte med att jag bara kände den gammla lukten av klassrummet så började jag gråta. Haha iof så är det inte den mest stabila veckan när det gäller humör. men men , Ylva har fortfarande klassfotot på oss uppe och jag hittade massa kul saker vi gjort.. Kändes små pinsamt att stå och böla ensam i ett tomt klassrum.

Hem laga mat, ÖVNINGSKÖRA och checka Top-Model.  HAHA känns som om jag skulle klara mig som singel .. eller INTE, jag ser fram emot att jonni kommer hem i morgon så fruktansvärt mkt.. 5 månader är nu passerade med honom och jag trivs som fisken i vattnet, som handen i hansken! TACK Svensson!


EN HELG.

Fredag: Fanny kommer skuttande ner för rulltrappan på arlanda. Vi drar hem i taxi med en jävla fart. "Det blir 390 kronor tack" - Bajs. Men hemma vid bylegård panik-klär vi oss och drar i väg halv-slitna mot österskär och hem till älskade Nicklas och hans typ 30 festgäster. På stationen möts vi av tre super 'flummiga' klasskamrater, lite för berusade.. Angelica & Tessi iklädda svans och kaninöron (?) och kära malin också superfin och så. sjunger dom allesammans "Linn, Linn..you forgot your Bling, bling" ......Efter chanel-kakor, paj, dans, gymnastik , trampolinhopp och annat drar Fanny, Ida, Anni, Jag och Angelica (deckad och buren av mig hela vägen till tåget) hemmåt. Byter till buss vid danderyd , Sviiiinkalllt och jag och fanny fryser nästan ihjäl varje gång bussdörrarna öppnas... vilket resulterar i en super-snabb-springtur hem så fort vi stannar vid bushållplatsen, i höga stövlar och shorts (!) eller kanske jeans, kommer inte riktigt ihåg. Hemma!

Lördag:
En härlig dag , grillpartay hemma. En skön och lång O.C kväll.. ja det va nog det ända ..

Södag: Täbban shopping. Hittade TRE 'jackor' jag ville ha .. var av jag hade råd med en liten vit gullig sak. Men när lönen kommer ligger de andra två och ett par as gulliga skor på toppen av inköpslistan, tillsammans med skavsårsplåster och mascara..tråkigt värre. Men men , hem äta god mat och umgås 10 minuter med familjen vid middagsbordet, inna jag och fanny ruusar ut genom dörren, hämtar cyklarna och glider ner till täby kyrkby station. Hämtar Fisher och Christian och åkter upp igen för att ha den värsta beslutsångesten jag varit med om .. att väja film.. hmm Harold & Kumar go to White Castle blev det till slut och jag va för trött för att garva. HAHA Efter filmen får vi brottom IGEN ,,. ner till tåget där vi ska lämna av pojkarna.. sju minuter, fyra personer och två cyklar. Jag fick springa bredvid, Sju minuters språngmarch som jag aldrig i mitt liv ska glömma. Svimma fan nästan av utmattning.. det ska tillläggas till historien att jag inte tränat på sjukt lång tid. Tack tack .. kram puss hej ..nu ska jag städa.

HELT FEL

Jonni dsískuterar Sverigedemokraterna och politik med sin mamam, jag pallar inte lyssna ... helt fel jonni, helt fel!

ää

JONNSI

image166

100 HÖJDARE

100 HÖJDARE - är som vanligt sjukt klockrent och exakt i min humor. Jag har hittat min stora idol : Leif, Mannen bakom Leifingen. Haha Leif har tydligen utvecklat en "sport" - Leifingen, som går ut på att gå sakta (?) Detta för att sträva emot sammhällets all stress och jektande.. 100 poäng till Leif Nilsson!

Sedan finns det ju människor som är sköna, men sjuka.. som han som sätter på allt från kalkoner till grisar. Fan Fan Fan va jag hatar denna sortens tjurplågeri!

DAGENS

DAGENS HUNK - JOHNNY KNOXVILLE

DAGENS TABBE
- ALLA HATAR VI NOG LIKA MYCKET FÖR SMÅ SKOR.

DAGENS AKTIVITET
- FAN, VOLLYBOLL ÄR HETT!

DAGENS MUSICA
- BOOGIE 2 NITE, BOOTY LUV  

DAGENS KLOCKRENA
- JAG KAN INTE SLUTA GARVA ÅT ALLA SOLGLASÖGON BRÄNNOR!?

DAGENS FACINERANDE - HUR FORT EN TJEJ KAN STÖKA NER SITT RUM...

VILL HA BEGÄR

TADAAA!
image163


 HÄR HAR VI DEN , MIN BLIVANDE FRU (BIKININ ALLTSÅ)
VISST VISST, LAGOM LIKT UNDERKLÄDER - MEN JAG TYCKER OM DET SÅ!

I <3 WATER

Ja, sitter mellan älsklings malz och angie i datasalen, ingen lektion... Det luktar flygplansmat och jag håller på att kräkas. Plus att jag har träningsverk mellan benen så in i helvette! Hittade lite bilder från HT -06 när jag och angie och steffie skulle fota inför "waters for life"-tävlingen.. haha jag skulle försöka vara glad. vilket jag INTE lyckades med på bilden,. trots att jag garvade iuhjäl mig i verkligheten.

image162

AVKLOPPLING TACK.

Jaa, Igår va en härlig dag! Vaknade kring 11

image164

och gick upp och hämtade frukost, satte mig på altanen

i en brasse-stol och gassade. Drog på mig någonting som

skulle likna ridkläder och [tro det eller ej] åkte

och red, tre timmar i skogen på islandshästar. Super härligt.

Hlynur hette han som jag hade mellan benen och juste nu

håller jag på att avlida av träningsverk i ljumskarna.

Men vidare åkte vi hem till Marie och fikade jordgubbstårta.

as go.. hem och ut och fota och så gick jkag till favoritgungan

och lade mig ner och sov en stund i den . Bästa dagen på länge.!


Hoppsansade jag!

Nej, hoppsansa va otroligt död en lördagkväll kan vara, det ända jag hör just nu är brorsans panikslagna tangentsmattrande och någonstans i bakgrunden NRJ's försök till att få svenska befolkningen att tagga till. Tyvärr biter inte det på mig idag . Om det så va pang-fest i grannhuset skulle jag inte ens kolla ut genom fönstret. Allt jag vill, behöver och borde ha är sällskap. Haha deppigt värre? Nä för tusan, här är humöret på topp. Finns mkt att se fram emot..

  • GREKLANDET innom 2 månader
  • UTMANAD av Mbeki i minigolf - ska vinna!
  • LÖN 12 maj.

Första Sex..

Snodd, kopierad, snattad och tagen från en Matilda :)

Sex första:

Första bil: En röd i plast.
Första kärlek: Byrestam
Första husdjur: Hund, Baltzar
Första semester: Turkiet
Första riktiga kärlek: Jonni
Första Brölloppet: Någras, namnen har jag ingen aning om, Stabilt Linn!

Åtta senaste:
Senaste alkoholdrycken: Öl.
Senaste bilfärd: Med rally-mamma från sigtuna - hem.
Senaste filmen du såg: The Holiday
Senaste ringda telefonsamtal: Kalmar, Göterfelt
Senaste bubbelbadet: Oj, oj. för länge sedan, fy
Senaste spelade cd: En bränd.
Senaste gången du grät: Åt friendsreklamen på Tv - igår
Senaste måltiden: Ris, ris och thaisås

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Absolut!
Blivit arresterad? Nej nej.
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja.
Varit på tv? Japp, haha skämde ut mig senast på BigBrother-finalen -06!
Fått ditt hjärta krossat? Ja, eller nått liknande
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Möjligen till avlägsna kompisar (?)
Busringt till nån? Oftare än jag vågar erkänna.

Sju saker du har på dig:
Nu? - Shorts, linne, skjorta, skärp, tofs, diadem & undisar.

Sex saker du gjort idag: Pussats, solat, fotat, cyklat, firat syster & fikat.

Fem favoritsaker: Kameran, Lipsyl, Kudden, Min hunk, Sovmornar och Sommarkvällar.

Fyra personer du kan berätta allt för:
Göterfelt, Jonni..  och Malz

Tre val:
Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Choklad.

Två saker att göra innan du dör:
Hoppat fallskärm
Varit i Kenya plus Sudan.

En sak du ångrar: Nyårsafton -06/-07!

Innerhåller: årets höjdpunkt!

  • MY LIFE - CHANEL

SHOPPING MED VÄRLDENS BÄSTA GÖTERFELT


Ja som sagt hade jag och Fanny min Göterfelt en heldag på stan i torsdags.. bästa shoppingsällskapet! Lyckades hamna i en "sko-inspelning" och jag fick förfrågan om jag hade någonting emot att han filmade mina fötter när jag testade skor (?) Hahah och sedan fick jag också ta upp skon och kolla på den (!) Ja, jag fattar noll av vad filmen skulle vara till. ..
Lyckades också låsa in oss i ett av topshops provrum, fick halvt klaustrofobi och paniken va nära. Fannys ärliga beskrivning av händelsen "vi tog intiativet och gjorde någon sorts sexig ålning under provhyttsdörren, den lilla glipa som fanns. Ja, jag säger då det." Och det pinsama i historien är att butiksbiträdet som stod utanför lyckades öppna dörren på första försöket. Jag säger bara, Vi skyndade ut!!

OH! NAJS HELG MED MIN JONNI

Jag orkar verkligen inte skriva egentligen just nu , (varför inte låta bli?) aja, hoppas ni kan läsa mina "kodade" meningar..

Årets Höjdpunkt - Fyllans ärlighet [hoppas jag] på väg hem från 690an.. Nattmackor, mys och sussa sött darling.
Väckning av bajsjobbig lillesyster, äkta Jonni&Linn frulle i solen på altanen, fira systeryster EP 20 år, hipp hurra och grattis. Bye bye på Jonni, hem, ut och fota, cykla med BigBrother NPE och Gnussel. MTV och nu Blogg.se

För att inte tala om men absolut inte glömma min och Jonnis super tabbe på busstationen Brinkvägen - Ursäkta kära ofrivilliga åskådare!

Hahah jag spyr över mig själv. Varför kan jag inte bara skriva fullständiga meningar?



Väldigt nära hjärtat

Ä N T L I G E N

image161

F A N N Y G Ö T E R F E L T  &  L I N N W E D I N

speeeeeeeeeeeeeeeeeeeedad

Speeeeedad, shit..om en och en halvtimme ska jag möta fanny vid hötorget..jag har panik, HJÄLP va jag längtar . DAMP..!

Rekord

OH WOW - Nytt rekord, bild-rekord. 17500 bilder på min dator ... hahah inte konstigt att jag aldrig hittar det jag letar efter..

image160

Oh JA

Rychel Bilson ev. hennes stylist har GRYM SMAK!

MY TASTE!

image156



En lycklig människa, ganska sällsynta!

image157image158image159

Minsann..

Idagkändejagmigensam. Ensam&Dyster... lite små krisläge. Men jag har sådan otrolig tur att min underbara , älskade och bästa kompis Fanny kommer upp till mig från Kalmar på Torsdag - Ä N T L I G E N skulle ja vilja säga, för så otroligt länge som jag har varit utan min smålands-brud är det ju otroligt att jag ens .. ahh lever! Drottninggatan klockan 10.30 blir det och om man råkar befinna sig där just då ursäktar jag mitt och min älsklings beteende.. ett Happy-Dampryck kan du förvänta dig. Haha så blir det shopping, lunch på Espresso House och hem till täby, myskväll och sängdelande.! Yes yes, och det härligaste av allt - när vi säger "Hej då snuttan" , så kommer vi också kunna tillägga " Vi syns om en vecka igen"

1990

image153

1993

image154

2004

image155

Ack så mysig

Fortfarande fast i kära Sigtuna, hemma hos kusinen som faktiskt inte är här längre...för han är i min hem ort - Täby, på fest. Jag vet , lite förvirrande. Jag gör lite saker jag inte borde göra: Använder och snokar i datorn ! Hehe nej så illa är det inte riktigt, försöker bara underhålla mig själv genom att pressa dator... och kolla film.

Checkade nyss "The Holiday"
- Oh piss it va jag saknar Jonni.. haha har vant mig att vara nära honom dygnet runt från Vemdalen dagarna. Tragiskt. I'm an indipendent woman..! Eller nått. Men i alla fall; Kom på mig själv att ligga och tåflörta med mamma.. Ja, det va också ganska tragiskt, men hon tog det bra. Jag mamma och Marie åkte till Märsta innan maten och skulle hyra film. men eftersom vi är tre personer med extreem beslutsångest blev det inte en film, utan fem stycken. Men nu ligger dom andra och sussar, efter bara en film..så jag funderar seriöst på att vara sjukt deprimerande och ha ett eget film-maraton i natt . Casino Royal, The break up, Shall We Dance och Efter Bröllopet...Känns som om jag inet riktigt vann argumentationen mot de två klimakterie-kossorna om valet av filmer... så det blir nog en rätt så lam natt. Haha men ack så mysig. Sussa sött, svea rike. !

174236-151

Kära Kusin Vitamin - Mattias :)

Påsk

Påsklunch !! Mattias har extremt noga förklarat för mig att det heter lunch om det är Innan klockan tre på dagen. annars middag. aja. Påsklunch/middag eller nått i alla fall i sigtuna... Ja va mer kan man säga.?? Härlig dag i går med Jonnsi :) Yes yes.

Uppdatering: Jag kännde att det inte riktigt va tillräckligt med ordet "härlig"-dag.. Skulle mer säga "Perfekt" - En av de bäst någonsinn!

"sjuk" jag?

Under min vistelse i fjällen kändes det som om jag kunnat utöka min "Sex egendomliga och underliga saker om mig själv" -lista till en "Tjugo egendomliga och underliga saker om mig själv" - lista utan svårigheter!

Märkte tillexempel att :

  • Jag inte kan kissa utan rinnande vatten - Absolut inte för att jag är rädd att det ska höras, utan för att min kropp verkligen inte kan kissa utan ljudet av vatten. Detta kan ibland leda till att jag inte kan kissa , fast jag är otroligt kissnödig. (Tillexempel när jag inte når till kranen från toaletten) Så under Vemdalen-resan fick Jonni föjla med in på toaletten och sätta igång kranen åt mig. Han testade mig genom att stänga av vattnet mitt i kissningen , men då slutade även jag att kissa. Sedan måste det vara Exakt rätt mängd vatten som kommer ur kranen, ibland kan det ta ett tag att hitta rätt. . . UNDERLIGT!
  • Jag kan inte ta skinka ur förpackningen. Detta fick min hunk också hjälpa mig med hela helgen. Jag vet inte varför , men det går bara inte. Om jag blir tvungen att göra det mår jag bara illa när jag ska äta skinkan sen (?)
  • Jag är tvål-galen. :S Att händerna luktar gott är så viktigt för mig: att mina egna lucktar gott alltså. Men i alla fall, en lite små skumm sak är att när jag sitter ensam hemma och har tråkigt (behöver uppmuntras) eller har ont i huvudet så går jag ut i badrummet, väljer med omsorg tvål och tvättar händerna, mkt mer än en gång. Sedan kan jag sitta och lukta på dom och vara nöjd och glad. Förut va det så desperat att tvål va det absolut första jag köpte den 25 varje månade direkt efter studiebidraget kommit!
Känner ni igen er?, skulle inte tro det , men hör förböveen av er i sådanna fall. Skulle få mig att känna mig mindre "sjuk"

1000% seriösa!

Speedad, orklös, trött, och rastlös på samma gång. Matlagning på Gång!

Jag - Ska vi bara ha bacon eller med grejjer på och i ?

Bror - Ja vill egentligen ha grejjor men det känns lite orkigt (jobbigt), så därför klipper ja av din vänstra tutte istället!

Okej (?) Aja, båda dampa loss på oss själva för att vi va så fucking nördiga...sätter sig vid varsin dator och :

image150


Sluta med Två paket bacon, 6 deciliter mackaroner , en burk majs och en jävla massa kertshup!. (alltså en riktig biskoåsgränd middag)  En del skulle säga mums, men nu efteråt säger jag BLÄ!

Back

Ah så är man hemma igen. Grymt torrt och långtråkigt. Men en överhärlig långhelg i Vemdalen blidde det i alla fall. Sjukt mkt roliga, mysiga och sköna bilder..

Okej , lite förklaring, jag åkte alltså med Min Jonni, hans mamma Susanne, hans syster Jonna, hans bror Joel och brorsan Johan och Johans tjej matilda och hennes mamma Katarina. Störtnajs gäng. :)

 
image149

La Komisk

Ciao , Checkpointdag idag i skolan. "Upphämtningsdag", för oss som ligger efter och är efter!
Gjorde precis klart min älskade serie på grafisk komunikation. Halvtaskig humor, men men .

Nu ska jag bege mig hemåt för att gå ut och springa med hunden.

Uppdatering: Ahh själv va jag ganska nöjd, men börjar tvivla när min kära vän mLeif frågade om jag rökte marijuana, eftersom det verkade så utav min fina serie.

image147