Puss

Slut på jobbandet, slut på blöjbyte, slut på mellis med barnen, slut på utflykter i skogen, slut på korvgrillning, ja du jag har det ganska skönt här hemma nu :) Jonni kommer om cirka 11 minuter och 33 sek.. mys. Puss

:)

Sitter hemma hos farmor i öregrund, är sjukling idag och känner mig som när jag va liten igen, blir ompysslad och uppassad bara för att man är sjuk. Me like. Alla andra är nere på "stan" och kollar på någon "konsert" men jag pallar inte utan sitter bara här och kollar på Tin Tin, men tog en paus nu och tänkte skriva lite här.

Aldrig mer en mobil i toaletten.

BAJS, igår spolade jag ner min mobil i toaletten, tappade bort massa saker och mitt förnuft. Hej då , jag går och dör nu.

& jag saknar jonni så jag inte kan stå upp känns det som, det bara snurrar så fort jag reser mig, iof kan det bero lite på baksmällan. men men . bara 7 dagar kvar tills jag får träffa plutten,

:D

Heeeeeeeeeemma, faan va skönt. Två veckors jobbande kvar i uppsala dock. Piss-tråkigt.



. Babbel

This is fan bajs-najs.
Visade sig att fasters "inneboende" helt plötsligt träffat någon fräsch böna & moovar till Sthlm för att bli sambo. Som på beställning. & lägenheten kan ju inte stå tom och sammla dam, så lilla Linnsen blidde nu tillfrågad att flytta upp i tvåan dessa tre veckor jag bor i uppsala, och inte fan tackar man NEJ till ett sådant erbjudande. Så Linn har blivit med lägenhet, utan möbler & för tillfället även utan el. Haha. men jag tycker om ändå. Kommer ju ändå täcka hela golvet med alla kläder.

Har jobbat på kära Sävja förskola nu i två dagar, alltså tretton dagar kvar . Ojsan . Trivs . Men har börjat klockan sju båda dagarna så får ställa klockan på kvart över fem , för att komma upp ur sängen ca kvart i sex och cykla iväg typ halv sju. Cyklar mina 7 milometer, alltså 14 om dagen, alltså 70 hela kilometer i veckan, HALLÅ.. linn får fan motion. Plus att vi käkar nyttigt och springer, boxas och annat på Hammarbygatan.

Just nu sitter jag i Sigtuna för att umgås lite med mamma och moster, mormor och mattias oh många M det där. & lillesyster Elin , som inte börjar på M
Ska strax dra "hemmåt" uppsala igen för att komma i säng i lagom tid och upp en timme senare än "vanligt" i morgon.

Sov gott alla som har riktigt sommarlov. Spec min älskling som är bäst i världen och är extra pluttigt söt när han är packad. Alltså troligen dygnet runt nu på Gotland. Puss


Uppsala, ungdommarnas stad.

Bye bye . Nu dras det mot andra delar av kära svea-rike.

kom föresten på att jag har bott "i" uppsala. och är född där. jisses va glömsk man kan vara

gotlandsgrabbsen.

Hahha älsklingen är som sagt på Gotland nu .. hahah och vi kan alla garva åt de små söta pojkarna och följa deras resa på gotland2007 & bilder hittar vi tydligen här

image230


:)

Två gayiga bananer

Oh hamnade nyss i en liten svacka. Tror jag lyssnade på för sorjlig musica. Ska dra hemifrån innom 4,5 timmar och jag kom precis på hur mkt jag saknar min älskade Fanny, en underbar vän, ..

image224




Men i alla fall, jag har kommit på vad jag ska fördriva tiden i uppsala med, det blir:

  • Mängder film
  • Ännu mer böcker
  • & viktigaste av allt - MASSA träning!
  • Ta hand om dig själv-tid!
Japp det va nog allt, och förhoppningsvis umgås och ha det trevligt med min kära släkt!


Vildsvins-trött fan

"Trött som en gasell" säger mPlutten , du det röcker inte.. för jag är vildsvins-trött... MINST!
Funderar på att slagga på golvet i natt, jag vet inte varför men ibland sover jag bara skönare så.
Kallt golv plus dunkudde plus jag är en god natts sömn.
Shit kom precis på att jag inet sovit hemma på typ elva dagar, fan inte likt mig asså!

Kom hem för en stund sedan ifårn "priates of the....3" Hm, om man säger så . den ska nog upplevas vid ett mer klarvaket tillstånd. Jag fattar noll av filmen och trots att jag faktiskt brukar ha ganska lätt att hänga med i filmer och vara klarsynt när det gäller krångliga konflikter och skit så fattade min 10 åriga lillesyster mer än jag av denna film. & då bör tillläggas att hon inte kan engelska och missar hälften av texten som rullar. Oj oj oj , nu sova!


Juste, fick supergod middag hemma hos
Syster och hennes kära Tommy igår, alltid lika trevligt att hälsa på och man känner sig alltid lika välkommen , tack kära EP plus man :D

image223

Haha hittade denna ganska sjukt komiska bild på Syster, Jag och Jonni på Ep playahead...från brolans student.. hahah känns som att det syns vem det är som har lätt att bli brun?!


Äckligt tomrum...

Allan Ballan fan , ... typ 22 dagar utan Jonni tha man.
Saknar redan som fan. I går och i dag va jag hemma hos han i svinninge som vanligt och vi har haft det så jääävla bra. I natt drar bajs-älsko med sina 5 grabbs till gotland en vecka. & i morgon drar jag till uppsala för att bo i tre veckor hemma hos kära faster och anders. Mys. 

Lite bilder från idag, ja och jonki.!

image220

image221

image222

Hej då bio con la familja nu !

Walla

Sitter hemma hos storesyster och degar, planerna inför dagen har ändrats två miljoner gånger, men nu sitter jag tillslut här och ser ut som ett riktigt mähää, skulle egentligen hinna hem till Lina men missade kiss-bussen! Så nu ska jag vara lite social och senare dra hemmåt JonniPonni! Me like.
 I morgon blir det packning som gäller, flyttar ju över till faster i Uppsala över tre sommarveckor nu på söndag. Då blir det slitet utan min man och utan vännner och saker att göra. Det kommer bli böckernas-tid.. läste föresten Carolina Gynnings bok "Ego girl" i greklandet.. hahha skööning. Ärlighet rocks. "Små citroner gula" är nu också utläst. och nu vet jag inte vad jag babblar om längre..

H¨är kommer lite greklands bilder också :)

Trulls och Jag tredje dagens middag.

image217

Mina fötter. . .

image218

Storesyrran Ep och ja.

image219

Här går det undan.

Elllo svea rike.

Tillbaka på hemmaplan nu igen , skönt som tusan. Greklands övärld va ju som vanligt fruktansvärt bajs-najs!
I bungalow nummer 84 på Makryammos va vi fan inte normala, bajs och kiss-humorn regerade och vi tre syskon med sämst humor i världen garvade så att våra päron två rum bort vaknade på nätterna.
 Shopping i fruktansvärt naajsa affärer och solbad i turkost vatten, yes sir jag skulle vilja åka tillbaka om ett tag.

Men men , kom hem i onsdags mitt på dagen och drog direkt hem till Jonni i svinninge, (:
Jonni - " jag trodde fan att du skulle vara brun älskling".. aha men tack så jävla mkt , hahah . Men äntligen fick jag sussa bredvid min Svensson som drog till jobbet klockan halv sex morgonen efter, själv går man upp kring 11 och åker hem och fixar lite.
 På kvällen åkte jag hem till Tessi för att grilla och bada i hennes pool med Sofy, Jacob, Malin och Alex. Fan jag har fan saknat dom små liven! Vi hade super mys men blev lite små jobbigt när jag märkte att jag inte kom hem, bussarna krånglade... så sov skavis med sofie i berga. :) Nu är jag hemma och väntar på att sömntutan Christian ska vakna så vi kan åka och bade eller nått, helvette.,. det är ju kallt ute.  Men men ..

Ska möblera om mitt rum och packa upp väskan också..
Plus att jag nu måste hänga upp kläder och käka..