Linnsans favorit gnussel <3

Just nu saknar jag min minisyster 'Gnussel' någonting fruktansvärt! & när jag tänker på att jag inte får träffa henne förens efter att jag kommer hem från fjällen får jag nästan panik. Lilla lilla elin, <3 Grattis på 10årsdagen i efterskott pluttan !

image144image145image143

Vemdalen - Con Svenssons

Jag är RÅ TAGGAD, På onsdag blir det Svinninge för att dra till fjällen tidigt nästa morgon. Skidor, skidor , skidor .. jag vet att alla bara måste sucka åt mig nu och skaka på huvudet eftersom det börjar vankas vår och alla är as happy för det . Men jag kan inet hjälpa det, jag önskar att det blir kallt som fan i veckan så snön och skidåkningen är perfa i Vemdalen. Hoppas hoppas. Tyvärr är detta min "ända" fjällvistelse -07 förutom romme med skolan dådå...Men det är naajs, menar sällskapet är ju helt rätt.

     Fanny & Linn kommer i och för sig alltid vara det Perfekta fjällenparet. Högfjället sedan 1992 tillsammans och skidskola sedan 1994,  snart igen , snart igen!

Håller på att packa i hjärnan - fan jag har mammas vantar, pappas mössa, katarinas teckbyxor, brorsans skidglasögon och systers skidjacka. För det va nämnligen så att jag drog värsta vurpan förra året och skar upp hela skidbyxorna och skidjackan på en av stavarna.. . smidigt jag vet!


image142































.

Hjärtat mitt

Snutten ringde nyss och ville säga sov gott - plus att det är fyramånader idag.. <3


image140

NEDRÄKNING


Thassos


Så va det klart, tredje sommaren i rad i Grekiska övärlden. Thassos blir det - med Pärona, EP, Npe & Julla. Den 27 Juni -07 07.00 blir det flyga av, mot
Makryammos hotel. Munsigt värre.


image136image137














image138image139

Varför ska det va så fuckin' svårt att passa i byxdress? ?


image132




Varför ska det va så fuckin' svårt att passa i byxdress? ?

Antingen känner man sig som om man går omkring
i en pyjamas eller så känns det bara alldeless fel helt
enkelt.. men nu äntligen har jag hittat en mjukis-byxdress
för oss fega. Hallelujah moment - all ära åt
Topshop!
















"Berätta 6 egendomliga och underliga saker om dig själv..."

Jag har fått en grymt svår utmaning av KIM - "Berätta 6 egendomliga och underliga saker om dig själv..."


Tävlingsregler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag gråter nästan aldrig när jag är ledsen utan istället bryter jag ihop och sprutar tårar när det sorjliga är över, trycket släpper liksom och man kan slappna av, och då kan ingenting stoppa mig!

2. Tvärt emot många andra älskar jag verkligen saker som sprutor, sjukhus, tandläkare, sår och blod. Jag vet inte varför, men allt sådant där får mig att känna att jag lever och har det bra.

3. Det här med tvångstankar och tvångshandlingar verkar jag ju inte direkt vara ensam om så det kanske inte är en så underlig sak, men ett tag styrde dessa mitt liv och jag fick tillexempel inte gå på bussen förens jag rabblat alfabetet baklänges exakt tio gånger helt korrekt och liknande saker.

4. Jag envisas med att jämt när jag är upprörd, arg, trött eller bara uttråkad kasta ut ett "tyghjärta" jag fick av min morfar innan han dog, genom fönstret och ut på garagets tak...för att sedan när jag lugnat ner mig eller kommit på bättre humör hämta ner det igen. Detta hjärta har fått stå ut med många snö och regnoväder.

5. Ketchup, ketchup och ketchup.. detta är någonting min storasyster EP har smittat mig med. Ketchup till kött, kyckling, ris, pasta, bacon.. allt!

6. När jag
duschar avslutar jag alltid med att virda på så varmt vatten som möjligt och står och bränner mig själv tills jag är röd. För då fryser man nämnligen inte när man går ut ur duschen, för man han inte särskilt mycket känsel kvar . Haha

Denna utmaning va grymt svår, för jag känner alltid att jag är en så otroligt udda människa med för många skumma vanor och ideer. Men när jag väl skulle skriva ner dom tog det stopp, kanske är jag inte så annorlunda i alla fall ...

...men det återstår att se om dessa flickor är knäppgökar, för dom är nu utmanade av Linnsan:


YES YES

NJUTER VARJE SEKUND AV TIDEN

image127
image129
image130
image131

Skolan

Skolan - Datasal nr 1 - Väntar på att få åka hem till norrtälje och träffa mina två små snuttar som jag saknar så jag spricker.. men samtidigt har jag extrem magverk och håller defenitivt på att avlida!

Vid 20 tar livet slut.

Min "att-göra-innan-jag-fyller-20-och-livet-tar-slut" - lista.

  • Hoppa fallskärm och bungy-jump
  • Varit i Sudan och Kenya
  • Växt minst en centimeter till
  • Gått om farfar i brunhet
Ja, det va i princip det jag komer på för tillfället. Verkar som en ganska stark plan va? ;)

RIKTIG SMÄRTA

Bryta näsbenet , krossa en knäskål, hugga sig i benet, Nej nej detta är RIKTIG SMÄRTA  - Många av oss har provat på denna tortyr. Jag snackar såklart om BIKINI VAXNING!
Checka denna filmen , man lider med dom!


Music and Lyrics

För er som inte heller hade en aning om att Hugh Grant va grym på att sjunga är det dags att bli förvånade! Music and Lyrics va exakt på pricken vad jag behövde! Skratt och njutning! Förövrigt tycker jag att Drew och Hugh borde bli ett par på riktigt för söta var bara förnamnet på dom tillsammans! Men till saken, GÅ OCH SE NU!


image126

.

Wohoo

Totalomvändning, - efter att ha deppat är jag nu rå taggad och GLAD.
Snacka med Min älskade Frida och vi bestämde att vi hon jag och Linnea ska treäffas nästa fredag ,
Ä N T L I G E N !





Men i alla fall tänkte göra en liten minilista över saker som får mig att garva , vilket humör jag än är på innan:

  • Fridas och Mitt hysteriska skratt - tur att det finns förevigat på film
  • Backstreetboys @ Svinninge - Ja hörrni, min älskade Jonni kan vara så fucking skön! (i vit tröjja)
  • Martina Haag - Hennes böcker om ett ännu mer kaotiskt liv än mitt eget, ren skadeglädje eller nått
  • Mina egna skämt om Per och Lisa som va ute och flög - (Skämtet har ingen som hälst mening)
  • Min mormor - hhaha tyvärr mer åt henne än med henne (hon är blind och senil)
  • Alla as flummiga filmer från 2004 - året jag linnea och frida inet hade några spärrar!
  • Vad Tyst Det Blev - Ja hörrni, skrattkramp!

BAJS

Yey, jag kände att jag behövde piggas upp, så tog fram en av färgburkarna hur skåpet och satte igång att färga håret. Får se om det verkligen blev någon skillnad. Men hjälpte gjorde det iaf..happy happy!

Sis

G A S H - Igår tog världens bästa syster sina saker och flyttade hem till sig  igen. Det är Tomt som tusan och just nu sitter jag helt ensam på mitt rum och bara glor.  Fick nyss en dålig nyhet och blev smådeppig av den , det är nu jag skulle behöva EP's skööna garv och bästa ideer! Men men får nöjja mig med att checka rå fula bilder på oss två från diverse hemmakrök. ;)

image119

Joinar skallepär!

Okej , nu har jag nog lovat li´ter mer än jag kan hålla.. Min älskling säger att han ska raka av sig håret till sommaren , och jag har sagt att jag joinar honom om han gör det. Vilket jag MÅSTE stå fast vi , annars håller jag inte vad jag lovar? Så blir jag nästa Britney-konkurent?

En förolämpning mot mänskligheten

"Kommer på mig själv med att sitta i fosterställning och kvida "sluta, sluta" med tummen i munnen, i ett fåfängt försök att fly den horribla verklighet den här skivan utgör. Faktum är att jag vill klösa av mig öronen. Det finns inget försonande med den här skärande falsksången över åh så tom låtsasrock för bratveckan i Visby. Ingenting. ?Go! Go! Go!? är en förolämpning mot mänskligheten och jag vill bränna den på bål."   
                                  
Maria Forsström


Ja hörrni, hur kul kan det vara att få en sådan resention på sin nya singel? Shebang är i alla fall de som faller offer för denna skribent som verkar lite små arg på livet?! Känns på något sätt som om det inte riktigt är hennes favorit musiktyp hon skriver om...eller är verkligen skivan så dålig? Men men jag diggar folk som skriver vad dom verkligen tycker.. och det är väll det mindsta man kan förvänta sig av en resensent som har det som jobb!


Min tv-kväll

21.00 - Top Model 7 Intriger, tävling, Utseende, Kändisskap...Ja herre gud, det är detta jag får klara mig med när BigBrother inte är igång!

22.00 - Lustgården Att analysera, diskutera, lyssna och förstå sig på andra människors åsikter är bland det bästa jag vet , så därför är lustgården drömmen! Otrohet va dagens "tema" och shit va känsloladdad och upprörd jag blir över ämnet..!

-07's torra löften

Sommarenkroppen -07. Här kommer mina nyårslöften in i bilden igen, dom jag för länge sedan kom på anledningar till att bryta.. Idag började Nyttighetslöftet, Träningslöftet, Datorlöftet och alla andra torra löften om på nytt.  Hurra för min envishet!

LIVET

Detta är vad jag kallar Livet! Sitter just nu i fönstret, solen gassar.. med min bärbara i knät, ett glas svartvinbärssaft med is och lyssnar på Bob Marley...Åh herre gud.. kan livet vara härligare? Hur utnyttjar ni denna grymma vårdag?


.

Vår , Vår , Vår - Solen gick nyss i moln, men innan dess va det riktig VÅR-KÄNSLA , me like! Ingen nyhet kanske.. men för mig som legat inne i sängen så är det ett Stort steg min sommar.
.
image117

Oh en sommarkväll..

Nu när jag måste börja drömma igen eftersom kontot ligger på minus hittar jag massa saker jag bara måste ha.. checka denna Korall-färgade handväska..Grym..

image116






Oh en sommarkväll till en brunbränd kropp med  en nätt liten klänning och flipp-flop-sandaler. Mums.

Denna är från
Asos.com och finns även i Black/Cream

Kanske ännu snyggare med stilrent svart?


Mamma, Pappa & Barn...

Mamma, Pappa & Barn - Ah en ljuv otroligt flummig dag. Storesyster EP är här för att ta hand om Gris-Benji (våran hund) när pappa och katarina är i rom denna vecka..kanske är hon här för att se efter oss lite också?! I alla fall lagade vi tre syskon middag tillsammans idag, snacka om samarbete! Jag som är en kryddig person kryddade wooken som Fan, Krydda, Krydda, Krydda..sedan kommer jag på att jag kanske ska fråga om dom andra gillar stark mat..? [guldfisk-minne] Nehe, OJSAN! Haha så de vanligaste orden under middagen blev " OHH, Bajs-, Hor-, Fitt-starkt" .. Tills hela 'familjen' faller in i körsång till "Runka Balle..." och erika leker utvecklingsstörd med BenjiBoy. Åh va jag älskar min familj!


Jaha?! Haha i wales

Yes, så kan man ju också döpa en stad till?!

174236-115

Individuella val - Gash

Linnsan har grym beslutsångest! , Jag har absolut ingen aning om vad jag ska välja för individuella val till 2an och 3an?! Finns så otroligt mkt kul kurser! Känns som att ha en hel godispåse men bara få ta ett få par godisar , bajs tråkigt.. Men men här är några av de allternativ jag tycker verkar skojjsiga......max får jag läsa 350 poäng...på tok för Lite

- Digetalt skapande - 100p
- Etik och livsfrågor - 100p
- Fotografisk bild B - 100p
- Franska steg 1 - 100p
- Geografi A - 100p
- Historia B - 100p
- Litteratur ioch litteraturvetenskap - 50p
- Matematik C - 100p
- Organisation och ledarskap - 50p
- Psykologi A - 50p
- Psykologi B - 50p
- Webbdisign forts. - 100p

HJÄLP MIG!

Brandman

Jag lyssnade nyss på den "inne&ute"-lista på jobb som Posetiva-Fredrik läste upp på NRJ, förskolalärare på fjärde plats på "Hett", najs :D Menar, hela familjen kryllar ju av förskolafolk. Men om nu kategorin verkligen va HETT - varför inte brandman eller någonting liknande?? Haha btw , sade jag att min pojkes dröm är att bli brandman, och jag säger absolut inte nej!

image114

HAHA - min Jonni skulle vara mkt hetare!

Läckra naglar

Målar naglarna härlingt blodröda och väntar på att åka till skolan, jag tror jag måste ha fått en knäpp eller nått.. i vanliga fall får jag springa och djura ut till bussen för att  inte missa den, men idag hade jag 25 minuter Över! ?? Hur kom det sig, samma väckningstid, samma duschtid. Men men lite småskönt. Bärjar klockan 10 idag och slutar tio i 2 med 1 timme och en kvarts lunchrast. Mums säger jag ..

Back in Business

Hey, Back in business...tog ett litet uppehåll, tortyr helg. Men nu är läget stabilt och jag har pressat 13 avsnitt The OC, vilket  får mig att skratta av lycka.
 Så, Dagens "Det är farchinerande" - Att lilla jag faktiskt äntligen har skrivit klart min Labbrapport om energi, Yes yes.
Men nu är det så att jag aldrig har varit så sugen på mina små favorit"bullar" scones som jag är nu .. så ner till köket och blanda deg är vad jag tänker göra för tillfället :)


Oh Fräscht



174236-113



Säg Hej till mina nya stört fräscha glassisar.
Kommer från
OC Shades och är grymt najsa..
plus att det just nu är 30%rabatt och gratis
frakt, känns som ett rätt okej köp ha??

Stark 10

Om någon hade bett mig göra en lista på saker som fick min dag att verkligen suga i går  så hade jag lätt kunnat rabbla en stark topp 10 lista! Men idag har vinden vänt och jag är på Topp humör. En stark anledning till negativa vibbar igår va att jag och min älskling "små"-bråkade lite... och det som fick det att vända va att när jag sitter med rödgråtna ögon och mascara över hela kinderna, med mjukisbyxor, sport-top och smuttsigt hår roppar pappa "Linn du har besök!" Ohh upp för trappen trippar Jonni, herre gud. jag hade kunnat avlida...TACK!

Men men vidare.. Pojken är avvinkad och på hemväg.. och jag sitter här, redo att bli hämtad av mamma och åka till siguna, åhh va jag har saknat Tvärgränd! Hoppas alla får en lika bra dag som jag .

Juste, ska passa på att Grattulera Hova som äntligen är 20 :)